GFC dendert door

De opmars van GFC in de vierde klasse G heeft vandaag een prachtig vervolg gekregen in de Hofderby tegen Sportclub Markelo. Op sportpark Heeckeren werd het uiteindelijk 4-0 en dat is dezelfde uitslag als tijdens de heenwedstrijd op 24 februari toen de rood zwarten in Markelo ook al imponeerden. GFC was heer en meester en kwam na een kwartier op voorsprong dor een goal van Olaf Siegers die een voorzet van Justin Vos binnen kon schuiven. Twee minuten later viel de fortuinlijke 2e treffer die door Markeloër Lars Brinckate in eigen doel werd geschoten. vlak voor rust viel de 3-0. Olaf Siegers maakte zijn tweede van de middag.

Na de thee beleef GFC de bovenliggende partij maar kreeg het wel een penalty tegen nadat een speler van Markelo in de 16-meter naar beneden werd getrokken. Het leverde geen averij op want doelman Dennis Vorkink stopte de strafschop van Ton Jansen. Het slotakkoord was voor spits Tim Wassink die na een goed uitgespeelde tegenaanval de 4-0 kon aantekenen. GFC verloor nog niet na de winterstop (4 zeges en 1 gelijkspel) en maakt nog alle kans op topklassering en een periodetitel. Komende donderdag speelt de ploeg van trainer Romano Lammertink de inhaalwedstrijd in en tegen Haarle in de vierde klasse G.

Gerelateerde berichten

  • Klinkende zege GFC in Markelo24 februari 2019 Klinkende zege GFC in Markelo GFC boekte vanmiddag een klinkende 0-4 zege op één van de titelkandidaten in de vierde klasse G, Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Romano Lammertink denderde met name in de tweede […]
  • GFC deklasseert Holten: 5-028 oktober 2018 GFC deklasseert Holten: 5-0 Een prima voetballend GFC liet vanmiddag zien waartoe het in staat kan zijn. Hey hoger geklasseerde vv Holten werd in een uitstekende wedstrijd met 5-0 aan de kant gezet. Waar in […]
  • GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker10 mei 2018 GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker GFC maakte vanmiddag in het inhaalduel tegen Sportclub Markelo geen fout en is na de 3-2 zege nu helemaal zeker van nacompetitie-voetbal om promotie naar de derde klasse. Op sportpark […]
  • GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden2 april 2017 GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden GFC heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B. De Hofderby tegen Rood Zwart werd in Delden met 0-2 gewonnen. GFC kwam goed uit de […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]