Jubilerend Apollo gaat verzoeknummers spelen

Apollo gaat tijdens twee concerten nummer spelen die kunnen worden gekozen door het Goorse publiek. Dat zal gebeuren tijdens het evenement ‘Apollo goes Pop’ op zaterdag 18 mei in De Reggehof, op het Familiefestijn tijdens het Goorse School- en Volksfeest op zaterdag 28 juni én het jubileum-eindfeest op zaterdag 14 december. Verzoeknummers kunnen worden gestuurd naar info@nullapollogoor.nl onder vermelding van ‘Mijn favoriete lied’. De inzenders van de gekozen songs krijgen een VIP-behandeling tijdens één van de drie concerten. Apollo bestaat dit jaar 100 jaar en viert met verschillende evenementen dit jubileum. Er komt ook een speciale Jubileumkrant. Daarover later meer.

Gerelateerde berichten

  • Kaartverkoop voor spetterend slot Apollo gestart19 november 2019 Kaartverkoop voor spetterend slot Apollo gestart Muziekvereniging Apollo sluit haar 100-jarig jubileum af met een evenement waar nog lang over gesproken gaat worden. Apollo houdt het nog even een beetje mysterieus. En dat is ook precies […]
  • Kaartverkoop ‘Apollo pakt uit’ start morgen30 september 2019 Kaartverkoop ‘Apollo pakt uit’ start morgen Muziekvereniging Apollo sluit haar 100-jarig-jubileumjaar af met een groots concert in de Goorse sporthal De Mossendam op zaterdag 14 december. Dan worden nog één keer alle registers […]
  • Jubilerend Apollo komt met eigen Schoolfeestnummer22 mei 2019 Jubilerend Apollo komt met eigen Schoolfeestnummer 'Wie bloast de Tente in en oet' moet de Schoolfeestkraker van 2019 worden. Het nummer zal worden gespeeld door het grote orkest van Apollo terwijl er ook een instrumentale versie voor de […]
  • Volop verrassingen voor jarig Apollo12 oktober 2019 Volop verrassingen voor jarig Apollo Het was een dag vol verrassingen en een weerzien met oud-leden voor de muzikanten en sympathisanten van het 100-jarige Apollo. De dag begon met een herdenking op de algemene begraafplaats […]
  • Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht23 oktober 2017 Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht Het duurt nog een dik jaar maar de voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang. De Goorse muziektrots Apollo viert in 2019 het eeuwfeest en dat gaat gebeuren met een 6-tal grote […]