Olympia wint in Enschede

In de 1e klasse D van de afdeling Oost hebben de tafeltennissers van Olympia 1 een 6-4 zege geboekt op Entac 4. Omdat ook koploper Blauw-Wit 4 tegen Thibats 2 met 6-4 won, blijft de achterstand met nog twee wedstrijden te gaan, 11 punten waardoor een kampioenschap niet meer mogelijk lijkt. In Enschede bleef Tom Broek tegen Nick Papenborg, Erik Claus en Cyril Loohuis wederom ongeslagen. Johan Truschel behaalde overwinningen op Nick Papenborg en Cyril Loohuis, maar moest in Erik Claus zijn meerdere erkennen. De jeugdige invaller Wesley Kleine Staarman kwam tot winst. Johan Truschel en Tom Broek zorgden met een overwinning in het dubbelspel voor een 4-6 eindstand. Olympia 2 boekte een klasse lager een eenvoudige 8-2 zege tegen Effekt ’74 uit Wierden en maakt nog wel kans op de titel. De achterstand op koploper De Trefhoek bedraagt drie punten.

Gerelateerde berichten

  • Olympia verovert koppositie12 november 2018 Olympia verovert koppositie De tafeltennissers van Olympia 1 hebben de koppositie verovert in de eerste klasse C van de afdeling Oost. Tegen hekkensluiter Trias 4 uit Twello werd eenvoudig met 7-3 gewonnen. Johan […]
  • Olympia verspeelt koppositie25 maart 2019 Olympia verspeelt koppositie De tafeltennissers van het eerste team van Olympia zijn de koppositie in de eerste klasse D kwijt. In Enschede werd met 6-4 verloren van Thibats 2. Het Almelose Blauw-Wit 4 won […]
  • Olympia nipt onderuit in tweede wedstrijd21 september 2015 Olympia nipt onderuit in tweede wedstrijd De tafeltennissers van het Olympia hebben de tweede wedstrijd in de nieuwe competitie met 6-4 verloren. Het Goorse trio ging in Almelo nipt met 6-4 onderuit tegen Blauw Wit 4. Er waren […]
  • Johan Truschel clubkampioen Olympia24 januari 2018 Johan Truschel clubkampioen Olympia Johan Truschel is de nieuwe clubkampioen van tafeltennisvereniging Olympia. De in Diepenheim woonachtige Gorenaar, won in de finale van Wilko Busschers in drie games (12-10, 11-9 en 11-6). […]
  • Tafeltennissers Olympia overtuigend kampioen7 april 2017 Tafeltennissers Olympia overtuigend kampioen Het was niet de vraag óf het eerste team van Olympia deze week kampioen zou worden maar vooral wanneer. De Goorse tafeltennissers hadden gisteren tegen naaste concurrent Vitesse uit […]