Olympia wint in Enschede

In de 1e klasse D van de afdeling Oost hebben de tafeltennissers van Olympia 1 een 6-4 zege geboekt op Entac 4. Omdat ook koploper Blauw-Wit 4 tegen Thibats 2 met 6-4 won, blijft de achterstand met nog twee wedstrijden te gaan, 11 punten waardoor een kampioenschap niet meer mogelijk lijkt. In Enschede bleef Tom Broek tegen Nick Papenborg, Erik Claus en Cyril Loohuis wederom ongeslagen. Johan Truschel behaalde overwinningen op Nick Papenborg en Cyril Loohuis, maar moest in Erik Claus zijn meerdere erkennen. De jeugdige invaller Wesley Kleine Staarman kwam tot winst. Johan Truschel en Tom Broek zorgden met een overwinning in het dubbelspel voor een 4-6 eindstand. Olympia 2 boekte een klasse lager een eenvoudige 8-2 zege tegen Effekt ’74 uit Wierden en maakt nog wel kans op de titel. De achterstand op koploper De Trefhoek bedraagt drie punten.

Gerelateerde berichten

  • Olympia verspeelt koppositie25 maart 2019 Olympia verspeelt koppositie De tafeltennissers van het eerste team van Olympia zijn de koppositie in de eerste klasse D kwijt. In Enschede werd met 6-4 verloren van Thibats 2. Het Almelose Blauw-Wit 4 won […]
  • Olympia 1 net geen kampioen, 2e team gedegradeerd3 december 2018 Olympia 1 net geen kampioen, 2e team gedegradeerd Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia is er net niet in geslaagd om de titel binnen te slepen in de eerste klasse C van het district Oost. De Goorse ploeg speelde in de laatste […]
  • Olympia heeft titel binnen handbereik26 november 2018 Olympia heeft titel binnen handbereik De tafeltennissers van Olympia 1 (foto) kunnen in de komende week het kampioenschap binnen halen. Daarbij is de Goorse ploeg wel afhankelijk van de resultaten van andere teams. Olympia won […]
  • Olympia verovert koppositie12 november 2018 Olympia verovert koppositie De tafeltennissers van Olympia 1 hebben de koppositie verovert in de eerste klasse C van de afdeling Oost. Tegen hekkensluiter Trias 4 uit Twello werd eenvoudig met 7-3 gewonnen. Johan […]
  • Olympia uitgeschakeld in titelstrijd16 april 2018 Olympia uitgeschakeld in titelstrijd De tafeltennissers van Olympia zijn uitgeschakeld in de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse D van de afdeling Oost. De Goorse ploeg won in de voorlaatste speelronde ruim van […]