Paaseieren scholen zijn klaar

De grote paaseieren zie op vier Goorse en vijf Markelose scholen zijn geschilderd zijn klaar en staan nu in de Goorse Zippytoys-winkel in de Grotestraat. Daar kan ook gestemd worden op het mooiste Paasei waarop door de kinderen in de afgelopen periode is gekleurd en geschilderd . De school met de meeste stemmen krijgt een prijs van de Goorse speelgoedwinkel.

Gerelateerde berichten

  • Basisscholen wedijveren om mooiste Paasei24 maart 2019 Basisscholen wedijveren om mooiste Paasei Vier Goorse basisscholen en vier Markelose scholen gaan zich druk maken met het verfraaien van grote piepschuim-paaseieren. De eieren van 1 meter 30 hoog zijn bij de acht scholen gebracht […]
  • Palmpasen en eieren zoeken11 april 2019 Palmpasen en eieren zoeken Komende zondag is weer de jaarlijkse Palmpasenoptocht, georganiseerd door de stichting Kindvriendelijk Goor. Die start om 12.00 uur vanaf de Reggehof gaat achter de harmonie van Apollo in […]
  • Grotestraat krijgt kleur op Stoepkrijtdag3 april 2019 Grotestraat krijgt kleur op Stoepkrijtdag Er werd fanatiek gekleurd en getekend op een deel van de Grotestraat vanmiddag. Die was voor de gelegenheid voor een deel afgesloten om de kinderen uit Goor met diverse kleuren krijt, het […]
  • Degenkamp en Bolink winnen ballonvaarten17 juni 2018 Degenkamp en Bolink winnen ballonvaarten De twee ballonvaarten die in de verloting zijn gegaan in het kader van de Vaderactie van Goor Collectief zijn gewonnen door Ria Degenkamp en de heer of mevrouw Bolink. Enkele duizenden […]
  • Lerarentekort op basisscholen17 december 2018 Lerarentekort op basisscholen Lege klassen en schoolpleinen dreigen. Er is op vijf ondervraagde basisscholen in Goor een tekort aan invallers. Dat blijkt uit een rondgang van Linde Lamers, die dit heeft onderzocht. De […]