Kruisjassen met noabers begint weer

De 41ste editie van de kruisjascompetitie om de Willem Wolf bokaal start volgende week vrijdag. De wedstrijden in Markelo, waar ook jaarlijks veel Gorenaren aan meedoen, zijn eens in de twee weken. In totaal staan er vijftien duels op de rol. Elke avond zijn er prijzen te winnen bij Café Vennebekken. Voor meer informatie: 06-34409787.

Gerelateerde berichten

  • 538-Deejays varen over Goor29 maart 2011 538-Deejays varen over Goor Muziek vanuit de 'hemel' trok aan het begin van de avond de aandacht van het deel van de Goorse bevolking dat buiten was. Een blik naar boven gaf een prachtige aanblik. Vier grote […]
  • kemna23 januari 2013 Worstenactie volleyballers Dynamiek Volleybalvereniging Dynamiek organiseert zaterdag een worstenactie om de clubkas te spekken. In samenwerking met slagerij Kemna leuren leden van de club komend weekend langs de deuren om […]
  • Zes wekke veur ’t Skoolfees…14 mei 2015 Zes wekke veur ’t Skoolfees… 'Zes wekke veur 't Skoolfees braande wie der op lös'. De welbekende eerste strofe van het Schoolfeest-(Drink)lied is voor velen de aanleiding om vandaag de gele vlag uit de kast te halen […]
  • Toeristische platforms gaan samenwerken26 juni 2012 Toeristische platforms gaan samenwerken De toeristische platforms van Goor, Delden (inclusief Bentelo en Hengevelde), Diepenheim en Markelo gaan intensiever samenwerken. Jaarlijks vinden er twee bijeenkomsten plaats, waarbij in […]
  • Vrijwilligers gezocht voor Wheehof30 mei 2014 Vrijwilligers gezocht voor Wheehof Carint is voor woonzorgcentrum De Wheehof in Goor op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het bereiden en serveren van maaltijden voor de bewoners voor één van de woongroepen. […]