Jansen naar WK, Hilhorst naar EK

De tot voor kort in Goor woonachtige Ellen Jansen zit in de definitieve selectie voor het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal, deze zomer in Frankrijk. De aanvalster van Ajax is uitverkoren door bondscoach Sarina Wiegman die vandaag haar selectie bekend maakte. Gisteravond plaatste de Goorse Naomi Hilhorst zich met het Nederlands vrouwenteam onder 19 jaar voor het EK na een zwaarbevochten 2-1 zege op IJsland. Hilhorst viel in, in de blessuretijd van het duel. Dat EK is in juli in Schotland.

Naomi Hilhorst

Gerelateerde berichten

  • Jansen en Hilhorst in nationale selecties31 oktober 2018 Jansen en Hilhorst in nationale selecties Ellen Jansen en Naomi Hilhorst uit Goor zijn opgeroepen voor de komende interlands van respectievelijke het Nederlands vrouwen-voetbalteam en het Nederlands elftal voor meisjes onder de 19 […]
  • Vrouwenvoetbalclinic bij vv Twenthe7 juli 2018 Vrouwenvoetbalclinic bij vv Twenthe Vrouwenvoetbal wint nog altijd aan populariteit. Ook in Goor. Zo rolt de bal inmiddels bij de dames op de velden van alle clubs. Naast vv Twenthe, GFC heeft nu ook Hector een vaste voet […]
  • Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen16 mei 2018 Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen Naomi Hilhorst speelt volgend seizoen bij de FC Twente Vrouwen. Het Goorse talent tekende een contract voor één seizoen in Enschede. De 16-jarige Hilhorst trainde in het afgelopen seizoen […]
  • Hilhorst met Oranje onder 17 naar EK in Litouwen30 maart 2018 Hilhorst met Oranje onder 17 naar EK in Litouwen Naomi Hilhorst heeft zcht met het Nederlands meisjeselftal onder 17 jaar geplaatst voor het Europees kampioenschap dat vanaf 9 mei in Litouwen wordt gehouden. Het Goorse toptalent, […]
  • Ook Goor geniet van EK-goud Oranjevrouwen (Foto-update 2)6 augustus 2017 Ook Goor geniet van EK-goud Oranjevrouwen (Foto-update 2) Nederland kleurt oranje na het binnenhalen van de Europese voetbaltitel tijdens het EK vanavond in de Enschedese Grolsch Veste. Daar waren ook tientallen Gorenaren die een kaartje […]