Vier scholen winnaar op schoolvoetbaltoernooi

De Puntdakschool is de winnaar geworden van het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in de categorie groep 7 en 8. De Gijminkschool werd tweede. Bij de jongens uit de groepen 5 en 6 was ’t Gijmink de beste en werd het Heeckeren tweede. Bij de meisjes groep 5/6 was De Albatros oppermachtig. Zij scoorden 17 keer in de drie gespeelde wedstrijden. Bij de oudere meiden (7/8) won de Heeckerenschool. De winnaars gaan naar de regiofinale, begin mei in Rijssen. De wedstrijden werden vanmiddag afgewerkt op de velden van GFC.

De voetballers van de Puntdakschool, winnaars van het schoolvoetbal

Gerelateerde berichten

  • Buikspreken, goochelen en zingen op Kinderschoolfeest23 juni 2016 Buikspreken, goochelen en zingen op Kinderschoolfeest De basis-schoolkinderen van de Prins Constantijnschool en 't Gijmink trapten vanmorgen af voor het kinderfeest in de Schoolfeesttent dat voor hen om 09.00 uur begon. Zij werden vermaakt […]
  • Heeckeren domineert schoolvoetbal22 april 2015 Heeckeren domineert schoolvoetbal Het schoolvoetbaltoernooi met alle Goorse basisscholen en het Diepenheimse Stedeke is in de hoogste categorie gewonnen door het eerste team van de Heeckerenschool. Zij versloegen in de […]
  • Heeckeren, Constantijn en Gijmink winnen schoolvoetbal13 april 2016 Heeckeren, Constantijn en Gijmink winnen schoolvoetbal Het schoolvoetbaltoernooi van de Goorse basisscholen en het Diepenheimse Stedeke leverde vandaag drie winnaars op van drie verschillende scholen. Bij de meisjes won ODS 't Gijmink door de […]
  • Vakantie voor Goorse basisschoolleerlingen15 juli 2016 Vakantie voor Goorse basisschoolleerlingen Het is voor veel kinderen de mooiste tijd van het jaar: De grote schoolvakantie. Vandaag zijn de deuren van de Goorse basisscholen op slot gegaan om op maandag 29 augustus de deuren pas […]
  • Heeckeren en Prins Constantijn sterk tijdens schoolvoetbal12 april 2017 Heeckeren en Prins Constantijn sterk tijdens schoolvoetbal De schoolvoetbaltitels van Goor en Diepenheim gingen vanmiddag naar 't Heeckeren, de Prins Constantijnschool en OBS 't Stedeke. Op de velden van vv Twenthe was de Heeckerenschool de […]