Zang en zand tijdens tweede Goorse Passion

Het bleek een schot in de roos vorig jaar ondanks niet al te beste weersomstandigheden. De Goorse Passion beleeft overmorgen de tweede editie met veel zang en de overbekende zandtovenaar, bekend van tv. Vanaf 19:30 uur is er eerst de tocht door het centrum langs diverse koren en zangers en zangeressen. Onderweg treden de koren Twentzz, Cantu, Enjoy, Nootzaak, The young evergreens en 2 Surrender op. Daarnaast wordt het Paasverhaal muzikaal verteld door Nathalie Booy, Reyer en de bekende zangeres Pearl Jozefzoon. Na een wandeling van twee kilometer is er een voorstelling in De Reggehof waar zandkunstenaar Gert van der Vijver zijn creaties maakt en er ook weer optredens zijn van Pearl Jozefzoon, Reyer en Nathalie Booy. Deze voorstelling kost €8. Het organiserende Doors Wide Open zoekt nog mensen die tijdens de tocht het witte kruis willen helpen dragen. Daarvoor kan een mail gestuurd. De Goorse Passion is ook Facebook actief.

Gerelateerde berichten

  • Beroemde zandtovenaar en Elske de Wal in Goorse Passion17 maart 2018 Beroemde zandtovenaar en Elske de Wal in Goorse Passion De bekende zandtovenaar Gert van der Vijver zal zijn kunsten vertonen tijdens de Goorse uitvoering van The Passion op woensdag 28 maart aanstaande. Hij zal zijn kunsten vertonen in De […]
  • Voice of Holland-topper Jozefzoon bij Goorse passion12 augustus 2018 Voice of Holland-topper Jozefzoon bij Goorse passion Pearl Jozefzoon komt zingen tijdens The New Passion in Goor op donderdag 17 april van volgend jaar. De 32-jarige zangeres werd bekend door haar tweede plek in de talentenshow The Voice of […]
  • Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion17 april 2019 Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion Het begon met een spatje regen maar dat was voorbij toen het grote witte kruis werd opgepakt en gedragen door Goor. De Goorse versie van The Passion begon vandaag op het Schoolfeestplein […]
  • Goorse Passion trekt veel bekijks ondanks regen28 maart 2018 Goorse Passion trekt veel bekijks ondanks regen De weersomstandigheden waren niet dat wat gewenst was maar de regen weerhield een groot aantal mensen er niet van om toch mee te lopen in de stoet achter het grote witte kruis tijdens de […]
  • Figuranten voor The Christmas Passion gezocht24 augustus 2018 Figuranten voor The Christmas Passion gezocht The New Passion in Goor op donderdag 17 april 2019 krijgt al steeds meer vorm. Zo komt de roemrijke Pearl Jozefzoon zingen tijdens het evenement in ‘t Twentse Haagje. Ook de decemberversie […]