Tweede editie Kelderklasse Cup

Na het daverende succes van een jaar geleden, staat hij zaterdag 20 april wederom op de rol: de Kelderklasse Cup. Ditmaal doen de Goorse laagvliegers sportpark Sportpark ’t Piepwillem van vv Twenthe aan. Aldaar strijden acht mannenelftallen en drie vrouwenteams om de prestigieuze titel. Net als gedurende de eerste editie wordt er niet enkel gevoetbald. Ook buiten het veld is er volop ruimte voor vermaak. Zo geeft onder meer Zwarte Jannes acte de présence en maakt de kleine bigband H6 met de grootste hits van André Hazes het ultieme meezingfestijn compleet. Daarnaast is er een loterij met als grote hoofdprijs een reischeque ter waarde van 400 euro. Na afloop van het toernooi verplaatst het gezelschap zich naar Café Johny’s, waar de Goorse zanger Marcel Mengerink voor een spetterende afterparty zorgt. Iedereen is welkom tijdens de wedstrijden en het feest na afloop. De Kelderklasse Cup 2019 vangt de 20e aan om 12.30 uur.

De organisatie van de Kelderklasse Cup met v.l.n.r: Mark Beus, Willem Overbeek, Rick Heijmer, WP Visser, Boulos Kourie en Sven Brummelaar

Gerelateerde berichten

  • John West bij Café Johny’s31 januari 2018 John West bij Café Johny’s Hij werd bekend door zijn topklassering in het programma Bloed, zweet en tranen en is inmiddels een gevierd artiest die alle grote podia aandoet. Komende vrijdagavond is hij te zien en te […]
  • Karaokefeest, Halloween en Stadsderby3 november 2017 Karaokefeest, Halloween en Stadsderby De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst de griezeltocht die door de Goorse jeugd vanavond kan worden ondernomen in het kader van Halloween met als startlocatie Lekker […]
  • Griezeltocht, Jeans en live muziek…2 november 2018 Griezeltocht, Jeans en live muziek… De Goorse evenementenkalender voor het komende weekeinde meldt allereerst de griezeltocht die vanavond weer wordt gehouden vanaf het Weversplein bij Lekker Leuk. Vanavond is bij De […]
  • Wolter, Reggestad Muzikanten en Reggae…18 mei 2018 Wolter, Reggestad Muzikanten en Reggae… Een volle evenementenagenda voor dit weekeinde. Vandaag wordt de expositie geopend van de Goorse kunstenaar Wolter Wiegerinck die 20 van zijn meesterwerken tentoon stelt in het Goors […]
  • Twenthe-Helios gestaakt na blessure scheidsrechter1 oktober 2017 Twenthe-Helios gestaakt na blessure scheidsrechter De wedstrijd vv Twenthe - Helios is vanmiddag na 32 minuten bij een tussenstand van 1-2 gestaakt nadat scheidsrechter Arends uit Hoge Hexel geblesseerd raakte aan zijn enkel. Toen […]