Gorenaar zwaar gewond na steekpartij in Groningen

Een 28-jarige Gorenaar is gisteravond zwaar gewond geraakt toen hij tijdens een avond stappen meerdere malen in zijn buik gestoken. Dat meldt de politie van Groningen. De man is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht waar hij inmiddels wel buiten levensgevaar is. De politie heeft na de steekpartij die rond half vijf vanochtend plaats vond een verdachte aangehouden maar die is inmiddels weer in vrijheid gesteld omdat hij volgens de politie niets met het incident te maken had. De dader is dus nog voortvluchtig.

Gerelateerde berichten

  • Gorenaar ernstig gewond bij ongeval met hoogwerker12 mei 2016 Gorenaar ernstig gewond bij ongeval met hoogwerker Een 51-jarige Gorenaar is vanochtend in het Gelderse Zevenaar zwaar gewond geraakt bij een ongeluk met een hoogwerker. Daarbij kwam een 22-jarige man uit Oldebroek om het leven. De […]
  • ‘TBS van Reggehof-moordenaar moet worden verlengd’16 februari 2017 ‘TBS van Reggehof-moordenaar moet worden verlengd’ De TBS van de Somaliër die zes jaar geleden een toen 46-jarige Irakees doodstak in de Goorse Reggehof moet met twee jaar worden verlengd. Dat heeft de officier van justitie vandaag […]
  • Kampioenen GFC4 in ‘Groningse’ open bus10 mei 2015 Kampioenen GFC4 in ‘Groningse’ open bus Kampioenen reizen in stijl. In dezelfde bus waarin FC Groningen afgelopen week na de bekerwinst werd rondgereden, maakten de mannen van GFC 4 dit weekend eveneens hun zegetocht. Het elftal […]
  • Jan Smit en Hans Nijland verhalen in clubhuis GFC18 januari 2016 Jan Smit en Hans Nijland verhalen in clubhuis GFC Waar de meeste Goorse voetballiefhebbers de tv op maandag aanzetten voor de talkshow Voetbal Insite togen de sponsoren van GFC vanavond naar het eigen clubhuis voor een forum in levende […]
  • Stokkende adem…6 december 2016 Stokkende adem… Vorige week ben ik naar een bijeenkomst geweest in Zeist. Het ging over crisisbeheersing en allerlei ellende waar je niet aan moet denken dat het jou of je bedrijf of instelling overkomt. […]