Gorenaar zwaar gewond na steekpartij in Groningen

Een 28-jarige Gorenaar is gisteravond zwaar gewond geraakt toen hij tijdens een avond stappen meerdere malen in zijn buik gestoken. Dat meldt de politie van Groningen. De man is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht waar hij inmiddels wel buiten levensgevaar is. De politie heeft na de steekpartij die rond half vijf vanochtend plaats vond een verdachte aangehouden maar die is inmiddels weer in vrijheid gesteld omdat hij volgens de politie niets met het incident te maken had. De dader is dus nog voortvluchtig.

Gerelateerde berichten

  • Verdachte steekpartij meldt zich6 juni 2019 Verdachte steekpartij meldt zich De man die wordt verdacht van het neersteken van een Gorenaar, begin juni, heeft zich gisteren gemeld bij de politie. Een 37-jarige man uit de stad Groningen herkende zichzelf op de […]
  • Gorenaar ernstig gewond bij ongeval met hoogwerker12 mei 2016 Gorenaar ernstig gewond bij ongeval met hoogwerker Een 51-jarige Gorenaar is vanochtend in het Gelderse Zevenaar zwaar gewond geraakt bij een ongeluk met een hoogwerker. Daarbij kwam een 22-jarige man uit Oldebroek om het leven. De […]
  • ‘TBS van Reggehof-moordenaar moet worden verlengd’16 februari 2017 ‘TBS van Reggehof-moordenaar moet worden verlengd’ De TBS van de SomaliĆ«r die zes jaar geleden een toen 46-jarige Irakees doodstak in de Goorse Reggehof moet met twee jaar worden verlengd. Dat heeft de officier van justitie vandaag […]
  • Politie deelt beelden van steekpartij5 juni 2019 Politie deelt beelden van steekpartij De politie heeft beelden online gezet van het neersteken van de 29-jarige man uit Goor in Groningen. Op de beelden is te zien hoe de man wordt gestoken in zijn maag. De Gorenaar raakte […]
  • Kampioenen GFC4 in ‘Groningse’ open bus10 mei 2015 Kampioenen GFC4 in ‘Groningse’ open bus Kampioenen reizen in stijl. In dezelfde bus waarin FC Groningen afgelopen week na de bekerwinst werd rondgereden, maakten de mannen van GFC 4 dit weekend eveneens hun zegetocht. Het elftal […]