Plantjesactie Dynamiek

Handbal vereniging Dynamiek houdt komende zaterdag haar jaarlijkse plantjes-actie. De leden en jeugdleden gaan dan samen met ouders, de éénjarige voorjaarsbloeiers in diverse wijken van Goor verkopen vanaf aanhangwagens. Dit jaar worden er ook weer hangers verkocht en enkele vaste planten. Deze actie mede mogelijk gemaakt door Rick’s Flowers. De verkoop begint om 08:45 uur bij sporthal de Mossendam waar de wagens gestart zullen worden rond 09.00. De verkoop tot ongeveer 13:30 uur. De opbrengst is voor de clubkas van Dynamiek.

Gerelateerde berichten

  • Zaterdag plantjesactie Handbalvereniging Dynamiek18 april 2018 Zaterdag plantjesactie Handbalvereniging Dynamiek Komende zaterdag, 21 april, houdt Handbalvereniging Dynamiek in Goor haar jaarlijkse plantjesactie. De jeugdleden van Dynamiek gaan dan samen met hun ouders én de seniorenleden, de […]
  • Nieuwe jeugdscheidsrechters voor handbalvereniging Dynamiek4 januari 2017 Nieuwe jeugdscheidsrechters voor handbalvereniging Dynamiek De Goorse handbalvereniging Dynamiek heeft in de afgelopen periode 10 spelleiders annex jeugdscheidsrechter opgeleid uit eigen vereniging. Door de groei van de club is behoefte aan meer […]
  • Handbaldames Dynamiek in het nieuw29 januari 2019 Handbaldames Dynamiek in het nieuw Handbalvereniging Dynamiek is helemaal in een nieuw tenue gestoken. Van de mini’s tot en met de senioren. Afgelopen zaterdag werden de meer dan 100 leden van de Goorse handbalvereniging […]
  • Handbalclub met plantjes langs de deur22 april 2015 Handbalclub met plantjes langs de deur De Goorse handbalvereniging Dynamiek houdt komende zaterdag de jaarlijkse plantjesactie. Jeugdleden gaan samen met ouders en senioren leden de zognoemde voorjaarsbloeiers in diverse wijken […]
  • Champagne voor volleybalmeiden Dynamiek14 april 2015 Champagne voor volleybalmeiden Dynamiek De volleybalsters van Dynamiek C1 hebben zich gekroond tot kampioen. Door Holten met 10-4 te verslaan is de Goorse equipe niet meer te achterhalen. Hierdoor doet de laatste wedstrijd tegen […]