Oud ijzerinzameling voor Duchenne Heroes

De Goorse ‘Tempo-team Bikers houden komende zaterdag een inzameling van oud ijzer. Zij doen dit jaar voor de vierde keer mee aan Duchenne Heroes. Dat is een fietstocht van 700 kilometer Frankrijk, Duitsland en de Benelux met als doel om geld in te zamelen voor de strijd tegen de zeldzame spierziekte Duchenne. De organisatie is blij met alles van staal, aluminium, zilver, goud, koper, roestvrij staal, messing, oude fietsen, kruiwagens, stroomkabels, accu’s, etcetera dat wordt ingezameld aan de Gruttostraat 81 tussen 08:00 uur en 15:00 uur. Wie wil dat er oud ijzer afgehaald wordt kan bellen met 06-33081801. Het team Tempo-Team bikers bestaat uit Marike Thijssen, Raymond Koeleman, Vernon Rudde en Patrick Slaghuis. Meer informatie staat op ook deze Facebookpagina.

Marike Thijssen

Gerelateerde berichten

  • Goorse Tempo Team-bikers klaar voor Duchenne Heroes8 september 2021 Goorse Tempo Team-bikers klaar voor Duchenne Heroes De Goorse Tempo Team-bikers zijn er klaar voor. Komende zaterdag gaan ze onderweg naar het Duitse Echternacherbruck aan de Luxemburgse grens waar de start is op zondag 12 september. Daar […]
  • Goorse Duchenne Heroes-mountainbikers laten zich uitzwaaien7 september 2018 Goorse Duchenne Heroes-mountainbikers laten zich uitzwaaien De Goorse mountainbikers Raymond Koeleman en Marike Thijssen zijn er klaar voor. Komende zondag gaan ze van start in Duchenne Heroes. In zeven dagen tijd rijden ze vervolgens over een […]
  • Benefietavond tegen Duchenne bij De Ster8 mei 2018 Benefietavond tegen Duchenne bij De Ster Cafe De Ster is morgenavond het decor voor een benefietavond waarin aandacht gevraagd wordt voor de spierziekte Duchenne. twee temas uit Goor doen mee met de wielertocht Duchenne Heroes en […]
  • Op de spinningfiets Duchenne de wereld uit trappen2 maart 2017 Op de spinningfiets Duchenne de wereld uit trappen Een kleine sportieve bijdrage leveren aan het goede doel. Voor wie dat wil en kan is zaterdag 18 maart de uitgelezen mogelijkheid. De Goorse Marike Thijssen doet in september namelijk mee […]
  • Actiemiddag voor stichting Haarwensen in Goor30 september 2021 Actiemiddag voor stichting Haarwensen in Goor Er wordt op zaterdag 23 oktober een actiemiddag gehouden voor de stichting Haarwensen. Die wordt georganiseerd door kapsalon Geknipt van Miriam van Ruiten, Pedicure- massagepraktijk Goor […]