Oud ijzerinzameling voor Duchenne Heroes

De Goorse ‘Tempo-team Bikers houden komende zaterdag een inzameling van oud ijzer. Zij doen dit jaar voor de vierde keer mee aan Duchenne Heroes. Dat is een fietstocht van 700 kilometer Frankrijk, Duitsland en de Benelux met als doel om geld in te zamelen voor de strijd tegen de zeldzame spierziekte Duchenne. De organisatie is blij met alles van staal, aluminium, zilver, goud, koper, roestvrij staal, messing, oude fietsen, kruiwagens, stroomkabels, accu’s, etcetera dat wordt ingezameld aan de Gruttostraat 81 tussen 08:00 uur en 15:00 uur. Wie wil dat er oud ijzer afgehaald wordt kan bellen met 06-33081801. Het team Tempo-Team bikers bestaat uit Marike Thijssen, Raymond Koeleman, Vernon Rudde en Patrick Slaghuis. Meer informatie staat op ook deze Facebookpagina.

Marike Thijssen

Gerelateerde berichten

  • Goorse Duchenne Heroes-mountainbikers laten zich uitzwaaien7 september 2018 Goorse Duchenne Heroes-mountainbikers laten zich uitzwaaien De Goorse mountainbikers Raymond Koeleman en Marike Thijssen zijn er klaar voor. Komende zondag gaan ze van start in Duchenne Heroes. In zeven dagen tijd rijden ze vervolgens over een […]
  • Benefietavond tegen Duchenne bij De Ster8 mei 2018 Benefietavond tegen Duchenne bij De Ster Cafe De Ster is morgenavond het decor voor een benefietavond waarin aandacht gevraagd wordt voor de spierziekte Duchenne. twee temas uit Goor doen mee met de wielertocht Duchenne Heroes en […]
  • Op de spinningfiets Duchenne de wereld uit trappen2 maart 2017 Op de spinningfiets Duchenne de wereld uit trappen Een kleine sportieve bijdrage leveren aan het goede doel. Voor wie dat wil en kan is zaterdag 18 maart de uitgelezen mogelijkheid. De Goorse Marike Thijssen doet in september namelijk mee […]
  • Lezing sportvoeding ten behoeve van Duchenne Heroes24 februari 2019 Lezing sportvoeding ten behoeve van Duchenne Heroes In het pand van Hoftrends Mannen vindt donderdag 28 februari (aanvang 20.00 uur) een lezing over sportvoeding plaats. Deze avond is interessant voor eenieder die meer wil weten over […]
  • Swing-Night in teken van Duchenne Heroes21 juli 2016 Swing-Night in teken van Duchenne Heroes CafĂ© Johnys zet zich met diverse ondernemers in voor het goede doel Duchenne Heroes. Gorenaar Bart-Jan Textor zet zich in voor de slepende ziekte en om die reden heeft hij diverse […]