Zwembad De Vijf Heuvels derde van Nederland

Zwembad ‘De Vijf Heuvels’ tussen Goor en Markelo is de derde geworden in de strijd om de titel valt in de prijzen om de titel ‘Beste Sportfondsen bad van Nederland’. Het zwembad eindigde acht Delft en Hillegom die respectievelijk 1e en 2e werden. Het tellen van de stemmen en de prijsuitreiking was tijdens de landelijke managersdagen van Sportfondsenbaden in Santpoort. Er is nog wat te vieren bij het zwembad want op 28 april aanstaande gaat het buitenbad voor het eerst in het nieuwe zomerseizoen open en voor de 50e keer sinds de opening. Die dag mag er gratis gezwommen worden en krijgen alle bezoekers een attentie.

Gerelateerde berichten

  • Zwembad deze week tot 20.00 uur open30 juni 2015 Zwembad deze week tot 20.00 uur open In verband met de hitte is besloten om zwembad De Vijf Heuvels in ieder geval deze week de hele dag geopend te houden tot 20.00 uur s'avonds. Vandaag is in Goor en omgeving een […]
  • Ruiten zwembad De Whee vernield door jongeren13 oktober 2014 Ruiten zwembad De Whee vernield door jongeren Het Goorse zwembad De Whee zal weldra ten prooi vallen aan de slopershamer maar dit weekeinde werd daar al een voorschot opgenomen. Een groep van zo'n tien baldadige jongeren gooiden, […]
  • Buitenbad op 28 april open met loterij voor De Roos18 april 2018 Buitenbad op 28 april open met loterij voor De Roos Het is deze week al prachtig weer maar daar is door de diverse buitenzwembaden geen rekening mee gehouden en dus is het nog even wachten op waterpret in de zwembaden in de buurt. Het […]
  • Warmterecord voor september13 september 2016 Warmterecord voor september De weer-records sneuvelen in heel Nederland en ook in Goor is het op septemberdagen nog nooit zo warm geweest als deze dagen. Buienradar verwacht vanmiddag het hoogtepunt in het Twentse […]
  • Zwembad langer open wegens mooie weer5 september 2016 Zwembad langer open wegens mooie weer De Goorse zwemliefhebbers kunnen deze week toch naar het buitenbad in Markelo. Woensdag tot en met zaterdag gaan deuren alsnog open wegens het mooie weer. Vandaag en morgen is De Vijf […]