Schlagerkoor, The Monoman en Palmpasen…

De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het zogenoemde Frühlings-fest van het Goorse Schlagerkoor in zaal De Ster. daar is vanavond de eerste uitvoering van de show met Duitse Schlagerklassiekers en morgenavond eveneens een voorstelling. Morgen zijn de ‘magische’ cabarètiers Rob en Emiel in De Reggehof met hun show ‘Onderweg’. Bij Café Buddy’s speelt morgen morgenavond de Hengevelder muzikant Lennart Kiezenbrink als The Monoman (foto). Hij is ook bekend als de voorman van de band Poor John. Zondag is er de Palmpasenoptocht én een seniorencafé bij de Soos in de Schoolstraat. In De Reggehof speelt de Grieks/Armeense pianist en zanger Aristakes Jessayan vanaf 15:00 uur. Voor alle evenementen klik HIER.

Gerelateerde berichten

  • Wereldkampioen zingt tijdens Hofkoren, Getje Grevink bij De Ster24 maart 2017 Wereldkampioen zingt tijdens Hofkoren, Getje Grevink bij De Ster Dekoor uit Utrecht verzorgt komende zondag de finale van het jaarlijkse Hofkoren in de Goorse Reggehof. Het Close Harmony-gezelschap is meervoudig wereldkampioen en won ook al eens het […]
  • Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten20 april 2018 Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten Op de activiteitenpagina voor het komende weekeinde staat een streep door de voorstelling van Ronald Snijders en Pieter Jouke van vanavond. Er was te weinig animo voor de voorstelling 'De […]
  • Woezel en Pip, Deurty daddy’s en voetbal…18 januari 2019 Woezel en Pip, Deurty daddy’s en voetbal… De activiteitenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst de kindervoorstelling van Woezel en Pip in de Reggehof. Daarin worden kinderen meegenomen in een tijdmachine en is van alles te […]
  • Fleetwood Mac, Reflexxion en wandelen…13 oktober 2017 Fleetwood Mac, Reflexxion en wandelen… Een volle evenementenkalender voor het komend weekeinde met allereerst de tweede dansavond voor stellen en vrijgezellen bij De Bebsel vanavond. Morgen is er, naast het Hofkracht & […]
  • Open dag muziekschool en jeugdvoetbal…27 mei 2016 Open dag muziekschool en jeugdvoetbal… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt dat er morgen vooral veel activiteit is op de Goorse voetbalvelden en in De Reggehof. Bij Hector strijden morgen in totaal 75 jeugdteams om […]