Sarah voor Jolanda Bosman

Jolanda Bosman schaart zich vandaag ook bij de club van vijftig. Jolanda is in het Goorse vooral bekend vanwege haar inzet als verslaggeefster voor Hofstreek-radio en presentatrice van het sportprogramma, waarbij deze Feyenoord-supporter zich als een vis in het water voelt. Namens de familie, vrienden en bekenden wordt Jolanda van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst. Ze kan de borrels al vast klaarzetten. Proost!!

Gerelateerde berichten

  • Sarah voor Marieke Cent18 april 2019 Sarah voor Marieke Cent Marieke Cent heeft gisteren de 50-jarige leeftijd bereikt. Dit is met de familie, vrienden en de buurt tijdens het versieren van haar tuin al uitbundig gevierd. Aanstaand weekend wordt […]
  • Hedwig Krooshoop bij club van 5027 januari 2014 Hedwig Krooshoop bij club van 50 Hedwig Krooshoop is blij verrast met de nodige Sarah`s ter ere van haar 50e verjaardag. De familie, buren en collega`s van de Action waren massaal uitgerukt om hun steentje bij te dragen […]
  • Anja Assink ziet vandaag Sarah3 juli 2015 Anja Assink ziet vandaag Sarah Al rijdend door de Irisstraat zal niemand het ontgaan, Anja "Aagje" Assink is toegetreden tot de club van vijftig. Gisteren was er al een geweldige menigte bijeen om haar woning te […]
  • Sarah voor Wilma Middelkamp16 januari 2014 Sarah voor Wilma Middelkamp Wilma Middelkamp mag zich vanaf heden ook rekenen tot de club van vijftigers. De familie is gisteren druk in de weer geweest met het versieren van de tuin. In het dagelijkse leven is Wilma […]
  • Marita Haverkate ziet Sarah vandaag11 februari 2016 Marita Haverkate ziet Sarah vandaag Voor Marita Haverkate was gisteren een hele meute in de weer om haar huis te versieren met een Sarah en spandoeken, vanaf vandaag mag Marita zich ook tot de club van vijftig rekenen. Het […]