Apollo introduceert kras-actie

Muziekvereniging Apollo Goor gaat de komende week van start met de actie ‘Ga-toch-krassen’. Dit om geld te genereren in het kader van het 100-jarig jubileum. De fondsenwerving zal gebeuren via ‘(S)teun’, Mensen zullen worden benaderd om op papier een varkentje te ‘wassen’ (lees: krassen). Het bedrag dat tevoorschijn komt is de bijdrage die gedaan moet worden. De bedragen variëren van €0,50 tot maximaal €3,00. In ruil voor een bijdrage ontvangen deelnemers een vel met waardecoupons met daarop kortingen op pretparken, hotels, winkels, films, foto afdrukken en andere zaken. Wie twee of meer varkentjes krast, krijgt ook een vel met waardecoupons voor kortingen bij Goorse winkeliers. Apollo viert het eeuwfeest met tal van evenementen. Volgende week maandag. Tweede Paasdag, is het Bigband Festival in het Goorse stadshart. Komende week valt huis aan huis ook de jubileumkrant op de mat die de muziekvereniging maakte in samenwerking met de redactie van deze site.

Gerelateerde berichten

  • Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo27 november 2018 Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo Een keur aan muzikale evenementen en een nieuw logo werden vandaag aan het einde van de middag gepresenteerd door de Goorse muziekvereniging Apollo dat volgend jaar 100 jaar bestaat. […]
  • Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht23 oktober 2017 Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht Het duurt nog een dik jaar maar de voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang. De Goorse muziektrots Apollo viert in 2019 het eeuwfeest en dat gaat gebeuren met een 6-tal grote […]
  • Apollo-expositie nu naar verzorgingstehuizen10 januari 2020 Apollo-expositie nu naar verzorgingstehuizen Een groot deel van de expositie '100 jaar Apollo', die in de afgelopen maanden te bewonderen was in het Goors Historisch Museum is verhuisd naar woonzorgcentrum Herfstzon. Daar werd de […]
  • Kaartverkoop voor spetterend slot Apollo gestart19 november 2019 Kaartverkoop voor spetterend slot Apollo gestart Muziekvereniging Apollo sluit haar 100-jarig jubileum af met een evenement waar nog lang over gesproken gaat worden. Apollo houdt het nog even een beetje mysterieus. En dat is ook precies […]
  • Leetink opent expositie Apollo 100 jaar16 augustus 2019 Leetink opent expositie Apollo 100 jaar Met een druk op een knop waarna een film over de 100-jarige geschiedenis van Apollo werd getoond, is vanmiddag in het Goors Historisch Museum, de jubileumexpositie van de Goorse […]