Apollo introduceert kras-actie

Muziekvereniging Apollo Goor gaat de komende week van start met de actie ‘Ga-toch-krassen’. Dit om geld te genereren in het kader van het 100-jarig jubileum. De fondsenwerving zal gebeuren via ‘(S)teun’, Mensen zullen worden benaderd om op papier een varkentje te ‘wassen’ (lees: krassen). Het bedrag dat tevoorschijn komt is de bijdrage die gedaan moet worden. De bedragen variëren van €0,50 tot maximaal €3,00. In ruil voor een bijdrage ontvangen deelnemers een vel met waardecoupons met daarop kortingen op pretparken, hotels, winkels, films, foto afdrukken en andere zaken. Wie twee of meer varkentjes krast, krijgt ook een vel met waardecoupons voor kortingen bij Goorse winkeliers. Apollo viert het eeuwfeest met tal van evenementen. Volgende week maandag. Tweede Paasdag, is het Bigband Festival in het Goorse stadshart. Komende week valt huis aan huis ook de jubileumkrant op de mat die de muziekvereniging maakte in samenwerking met de redactie van deze site.

Gerelateerde berichten

  • Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo27 november 2018 Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo Een keur aan muzikale evenementen en een nieuw logo werden vandaag aan het einde van de middag gepresenteerd door de Goorse muziekvereniging Apollo dat volgend jaar 100 jaar bestaat. […]
  • Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht23 oktober 2017 Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht Het duurt nog een dik jaar maar de voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang. De Goorse muziektrots Apollo viert in 2019 het eeuwfeest en dat gaat gebeuren met een 6-tal grote […]
  • Jubileumkrant Apollo op de mat18 april 2019 Jubileumkrant Apollo op de mat Een groot aantal Goorse huishoudens heeft het al gezien. Bij anderen valt het vandaag op de mat; een exclusieve bijlage in het kader van het 100-jarig jubileum van Apollo. Het Goorse […]
  • Jubilarissen Apollo gehuldigd en Jubileumboek gepresenteerd5 juni 2019 Jubilarissen Apollo gehuldigd en Jubileumboek gepresenteerd Tijdens de algemene ledenvergadering die gisteravond werd gehouden werd bij De Bebsel zijn zeven jubilarissen gehuldigd en is een speciaal Jubileum-fotoboek gepresenteerd over de […]
  • Bennie Strikker vijftig jaar bij Apollo16 november 2015 Bennie Strikker vijftig jaar bij Apollo Tijdens de halfjaarlijkse vergadering van Muziekvereniging Apollo werden onlangs zeven leden in het zonnetje gezet. Lisanne Gelen en Annemiek Boonk werden gehuldigd voor 10 jaar […]