Stadsderby met diverse belangen

Hij staat weer voor de deur. De Goorse El Classico tussen Hector en GFC. Altijd beladen wedstrijden die nooit een grote uitslag kennen en vaak vol spanning zitten. Dat is morgen ook de verwachting al is GFC vooraf wel te bestempelen als favoriet op ’t Doesgoor. De ploeg van trainer Romano Lammertink is bezig aan een imposante opmars in de vierde klasse G en won zes van de zeven duels na de winterstop en zou zomaar een rol kunnen spelen in de titelstrijd. Eergisteren werd nog met 0-1 gewonnen bij Haarle. GFC kan desondanks met een fitte selectie aan de derby beginnen. Bij Hector, dat handhaving als doel heeft, is alleen Sjoerd Koster er niet bij. De lange verdediger heeft een voetblessure. Hector-coach Mark Dijkstra, donderdag aandacht toeschouwer bij Haarle-GFC, speelde na de winterpauze negen duels en haalde daarin 16 punten. De laatste twee duels gingen verloren. De Goorse stadsderby staat overigens op 26 april opnieuw op de rol. Dan op sportpark Heeckeren nadat dat treffen in december twee keer werd afgelast. Twenthe komt morgen niet in actie maar speelt komende donderdag thuis tegen Losser. De tussenstand van de Goorse derby is morgen te volgen via deze site.


Gerelateerde berichten

  • GFC-Hector: ‘Er is eigenlijk geen peil op te trekken…” UPDATE: Het duel is afgelast8 december 2018 GFC-Hector: ‘Er is eigenlijk geen peil op te trekken…” UPDATE: Het duel is afgelast Het is Derbyday morgen in het Goorse als GFC op het eigen sportpark Heeckeren SV Hector ontvangt. De clash tussen de nummer 9, GFC dat tot nu, kijkend naar de doelstelling (kampioenschap), […]
  • De druk ligt bij GFC voor Goorse derby22 april 2017 De druk ligt bij GFC voor Goorse derby "Cruciaal is het nog niet" zegt GFC-trainer Romano Lammertink. "Maar we moeten in onze situatie absoluut voor de volle winst gaan, zo simpel is het." aldus de oefenmeester over de belangen […]
  • Laatste derby in teken titelstrijd GFC27 april 2019 Laatste derby in teken titelstrijd GFC Het is de laatste vele competitieclashes, morgen op sportpark Heeckeren. De Goorse voetbalderby tussen GFC en Hector in de vierde klasse G voordat de rood zwarten overstappen naar de […]
  • GFC-Hector op 23 december11 december 2018 GFC-Hector op 23 december De Goorse stadsderby tussen GFC en SV Hector die afgelopen zondag vanwege de slechte weersomstandigheden werd afgelast, wordt ingehaald op zondag 23 december. Daarmee wordt de eerste […]
  • Moormann: “Tuurlijk zijn we de favoriet..”4 november 2017 Moormann: “Tuurlijk zijn we de favoriet..” Het is het weekend van de eerste Goorse stadsderby in de vierde klasse B tussen GFC en SV Hector en dat houdt de voetbalgemoederen in het Twentse Haagje altijd bezig. Zo ook nu. GFC heeft […]