Spandoek voor neergestoken Gorenaar

Het was prominent in beeld, gisteravond tijdens de wedstrijd FC Twente-Telstar. In Vak P, achter het doel in de Grolsch Veste, hing een groot spandoek met de tekst: ‘Willem, blijven vechten’. Bedoeld voor de deze week in Groningen neergestoken Gorenaar die zwaar gewond in het ziekenhuis in Groningen ligt waar het incident ook plaats had. De 28-jarige man werd daar tijdens een avondje stappen tijdens een ruzie, meermaals in zijn buik gestoken en liep daarbij zware verwondingen op.

Gerelateerde berichten

  • Geen Goorse inbreng bij FC Twente-mars10 maart 2016 Geen Goorse inbreng bij FC Twente-mars De mars van FC Twente-supperters, zaterdag, van het volkspark in Enschede naar stadion De Grolsch Veste, zal niet worden begeleid door de show en drumfanfare van Apollo. De Goorse […]
  • Ook SV Goor eist vertrek technische staf FC Twente15 april 2015 Ook SV Goor eist vertrek technische staf FC Twente De Supportersvereniging Goor van FC Twente is één van de 16 supportersclubs die wil dat de hoofdtrainer van FC Twente, samen met zijn technische staf, opstapt bij de Enschedese […]
  • Festiviteiten en eerbetoon rond Hector-GFC14 april 2019 Festiviteiten en eerbetoon rond Hector-GFC Het was een enerverende dag op sportpark 't Doesgoor vandaag. Daar werd niet alleen de Goorse stadsderby tussen Hector en GFC afgewerkt (0-2) maar waren er meer bijzondere gebeurtenissen […]
  • Goorse sergeant oefent in ‘eigen’ stadion21 augustus 2015 Goorse sergeant oefent in ‘eigen’ stadion De Goorse sergeant Tom Linthout kon gisteren op 'eigen' terrein zijn instructies geven aan militairen. Hij kreeg het voor elkaar om in de Grolsch Veste een oefening te organiseren. Hij […]
  • Ellen Jansen van FC Twente naar Ajax24 mei 2018 Ellen Jansen van FC Twente naar Ajax Het hing al geruime tijd in de lucht, maar nu vanmiddag kwam er witte rook uit de Johan Cruijff ArenA. Ellen Jansen voetbalt na de zomer voor Ajax. De 25-jarige voetbalster uit Goor […]