Siegers en Wassink leiden GFC langs Hector

GFC heeft de Goorse El Classico gewonnen van Hector. Olaf Siegers en Tim Wassink waren verantwoordelijk voor de enige doelpunten van de wedstrijd: 0-2. Toen de groen-witte rookwolken over het veld weggetrokken waren, kon de derby dan echt losbranden. En dat gebeurde: binnen tien minuten stond het eerste doelpunt al op het scorebord: Olaf Siegers kapte zichzelf vrij en schoot de bal feilloos in de hoek. Na dat doelpunt gebeurde er weinig voor beide doelen. Wesley Zwoferink was na ongeveer een half uur dichtbij een goal. De middenvelder omspeelde drie GFC’ers en loste een hard schot dat gered werd door Dennis Vorkink.

Vlak na rust was GFC dichtbij de tweede treffer. Tim Wassink stond oog in oog met Daniël Kolbe, maar laatstgenoemde redde knap. Het spel speelde zich daarna vooral op het middenveld af, beide ploegen kregen weinig kansen. Arno Katera kreeg nog een klein kansje, maar tot een echt schot kwam zijn actie niet. Tim Wassink zorgde vlak voor tijd voor de beslissing. Met een kopbal verschalkte hij Daniël Kolbe en zette zo de eindstand op het scorebord.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC en Hector in evenwicht in matige derby13 november 2016 GFC en Hector in evenwicht in matige derby De Goorse derby tussen Hector en GFC is vanmiddag onbeslist geëindigd. Op sportpark Heeckeren werd het 1-1. Beide treffers vielen na rust. Na de sfeeractie met veel rode rook ontspon zich […]
  • GFC en Twenthe verliezen oefenduels29 januari 2017 GFC en Twenthe verliezen oefenduels GFC heeft vandaag een oefenwedstrijd in en tegen Almelo met 4-3 verloren. Bij rust was het nog 1-1. Voor GFC scoorden Daan Zweers (foto) en Tim Wassink. De derde goal was een eigen treffer […]
  • GFC wint stadsderby van koploper Twenthe20 maart 2016 GFC wint stadsderby van koploper Twenthe GFC trok uiteindelijk aan het langste eind in de stadsderby tegen vv Twenthe. Het werd 1-2 op sportpark 't Piepwillem in een aantrekkelijke wedstrijd voor het publiek. Olaf Siegers tekende […]
  • Hector overtuigt en wint van Davo18 november 2018 Hector overtuigt en wint van Davo Tegen Davo heeft Hector vandaag de derde driepunter van het seizoen gepakt. Unal Kel, Joeri Wenderman, Jorno de Vries en Arno Katera zorgden uiteindelijk voor een 4-1 eindstand. De eerste […]