Siegers en Wassink leiden GFC langs Hector

GFC heeft de Goorse El Classico gewonnen van Hector. Olaf Siegers en Tim Wassink waren verantwoordelijk voor de enige doelpunten van de wedstrijd: 0-2. Toen de groen-witte rookwolken over het veld weggetrokken waren, kon de derby dan echt losbranden. En dat gebeurde: binnen tien minuten stond het eerste doelpunt al op het scorebord: Olaf Siegers kapte zichzelf vrij en schoot de bal feilloos in de hoek. Na dat doelpunt gebeurde er weinig voor beide doelen. Wesley Zwoferink was na ongeveer een half uur dichtbij een goal. De middenvelder omspeelde drie GFC’ers en loste een hard schot dat gered werd door Dennis Vorkink.

Vlak na rust was GFC dichtbij de tweede treffer. Tim Wassink stond oog in oog met Daniël Kolbe, maar laatstgenoemde redde knap. Het spel speelde zich daarna vooral op het middenveld af, beide ploegen kregen weinig kansen. Arno Katera kreeg nog een klein kansje, maar tot een echt schot kwam zijn actie niet. Tim Wassink zorgde vlak voor tijd voor de beslissing. Met een kopbal verschalkte hij Daniël Kolbe en zette zo de eindstand op het scorebord.

Gerelateerde berichten

  • GFC thuis, Hector naar Beltrum en Twenthe naar Reunie15 februari 2020 GFC thuis, Hector naar Beltrum en Twenthe naar Reunie Het voetbalweekend van de Goorse clubs begint vanmiddag op sportpark Heeckeren met het treffen tussen GFC en s.v. Rijssen. Het zou een ogenschijnlijk makkelijke middag moeten worden voor […]
  • GFC en Twenthe verliezen oefenduels29 januari 2017 GFC en Twenthe verliezen oefenduels GFC heeft vandaag een oefenwedstrijd in en tegen Almelo met 4-3 verloren. Bij rust was het nog 1-1. Voor GFC scoorden Daan Zweers (foto) en Tim Wassink. De derde goal was een eigen treffer […]
  • GFC en Hector in evenwicht in matige derby13 november 2016 GFC en Hector in evenwicht in matige derby De Goorse derby tussen Hector en GFC is vanmiddag onbeslist geëindigd. Op sportpark Heeckeren werd het 1-1. Beide treffers vielen na rust. Na de sfeeractie met veel rode rook ontspon zich […]
  • GFC wint Hofderby en strijdt volop mee om periodetitel1 mei 2016 GFC wint Hofderby en strijdt volop mee om periodetitel Van degradatievrees naar een topklassering in de laatste periode. GFC heeft de smaak te pakken en is na de 3-2 zege van vandaag tegen Sportclub Markelo nog volop in de race voor een […]
  • GFC wint stadsderby van koploper Twenthe20 maart 2016 GFC wint stadsderby van koploper Twenthe GFC trok uiteindelijk aan het langste eind in de stadsderby tegen vv Twenthe. Het werd 1-2 op sportpark 't Piepwillem in een aantrekkelijke wedstrijd voor het publiek. Olaf Siegers tekende […]