Festiviteiten en eerbetoon rond Hector-GFC

Het was een enerverende dag op sportpark ’t Doesgoor vandaag. Daar werd niet alleen de Goorse stadsderby tussen Hector en GFC afgewerkt (0-2) maar waren er meer bijzondere gebeurtenissen te noteren. Allereerst was er het eerbetoon aan Willem Overbeek die deze week zwaar gewond raakte tijdens een steekpartij in Groningen voorafgaand aan de wedstrijd Hector 3 – Twenthe 3. Daarbij waren ook zijn vrienden van Vak P van FC Twente. Daarvoor was er een andere eerbetoon. Hectoriaan Hennie Rouwhof (foto), ooit begonnen bij GFC, kreeg een prachtig afscheid van de veteranen van Hector en GFC (45+). Hij werd opgehaald van huis en met een wagen naar het voetbalveld gereden. De doelman beleefde daar zijn laatste minuten onder de lat. Ook na afloop van de derby ’s middags bleef het nog lang gezellig tijdens het Goorse feestje in de kantine van Hector.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • KNVB-toernooi voor 45-plussers bij GFC29 april 2015 KNVB-toernooi voor 45-plussers bij GFC De KNVB organiseert ook dit seizoen toernooien speciaal voor 45+'ers. Zowel leden al niet-leden kunnen meedoen. De eerste voorrondes starten op vrijdag 22 mei en GFC is één van de […]
  • Stadsderby met diverse belangen13 april 2019 Stadsderby met diverse belangen Hij staat weer voor de deur. De Goorse El Classico tussen Hector en GFC. Altijd beladen wedstrijden die nooit een grote uitslag kennen en vaak vol spanning zitten. Dat is morgen ook de […]
  • Hector op strijd en karakter naar zege in derby tegen Twenthe28 maart 2016 Hector op strijd en karakter naar zege in derby tegen Twenthe Hector trok vanmiddag uiteindelijk aan het langste eind in de stadsderby tegen titelkandidaat Twenthe. Het werd 3-2 op sportpark 't Doesgoor in een enerverende wedstrijd waarin Hector met […]
  • Hector wint gelijkopgaande derby6 december 2015 Hector wint gelijkopgaande derby De Goorse derby tussen GFC en Hector werd vanmiddag een prooi voor de groen-witten die op sportpark Heeckeren met 1-2 wonnen. In een gelijkopgaande wedstrijd werd de score razendsnel […]