Rabobank verhuist naar gemeentehuis

De Rabobank gaat vanaf 1 juni weg uit het pand op de hoek Kerkstraat/Laarstraat en kantoor gaan houden in een ruimte in het gemeentehuis. Ook de pin-automaat verhuist mee en is dan daar te gebruiken. De Rabobank gaat weg omdat het pand verkocht is aan projectontwikkelaar ten Brinke. Die wil daar een nieuwe vestiging van de Lidl realiseren. Of dat ook gebeurt moet de rechter bepalen. De gemeente, Goor Collectief en omwonenden zijn fel tegen de komst van de Lidl-supermarkt op die plek.

Gerelateerde berichten

  • ‘De politiek snurkt in kwestie rondom Lidl’11 mei 2020 ‘De politiek snurkt in kwestie rondom Lidl’ Het is een van de heetste hangijzers en toch leeft het niet echt bij alle gemeenteraadsleden. Althans dat is gevoel van de actievoerders tegen de komst van de Lidl op de plek van de […]
  • Lidl mag vestiging bouwen aan de Kerkstraat14 mei 2019 Lidl mag vestiging bouwen aan de Kerkstraat De Duitse supermarktketen Lidl mag toch een nieuwe vestiging laten bouwen aan de Kerkstraat. Dat heeft de Rechtbank in Zwolle bepaald. De gemeente en omwonenden willen niet dat de Lidl […]
  • Inloopbijeenkomst over bestemmingsplannen voor Goor1 maart 2018 Inloopbijeenkomst over bestemmingsplannen voor Goor Er is komende maandag een bijeenkomst waarin de bestemmingsplannen voor het Goorse centrum en de woonwijken kan worden bekeken. Vanaf 17:00 uur kunnen inwoners in het gemeentehuis de […]
  • Brandbrief omwonenden naar raadsleden tegen vestiging Lidl Kerkstraat22 april 2020 Brandbrief omwonenden naar raadsleden tegen vestiging Lidl Kerkstraat Een grote groep bewoners van de Kerkstraat, de Laarstraat en de Wheeme hebben alle raadsleden van de gemeente Hof van Twente een brandbrief gestuurd waarin nogmaals wordt opgeroepen om in […]
  • De veranderende Kerkstraat…15 juni 2016 De veranderende Kerkstraat… We kregen ter redactie drie foto's van de zogenoemde 'korte' Kerkstraat van Wim Meerman die er zijn huiskamer mee opsierde. Drie foto's vanuit hetzelfde standpunt genomen inĀ  richting van […]