Rabobank verhuist naar gemeentehuis

De Rabobank gaat vanaf 1 juni weg uit het pand op de hoek Kerkstraat/Laarstraat en kantoor gaan houden in een ruimte in het gemeentehuis. Ook de pin-automaat verhuist mee en is dan daar te gebruiken. De Rabobank gaat weg omdat het pand verkocht is aan projectontwikkelaar ten Brinke. Die wil daar een nieuwe vestiging van de Lidl realiseren. Of dat ook gebeurt moet de rechter bepalen. De gemeente, Goor Collectief en omwonenden zijn fel tegen de komst van de Lidl-supermarkt op die plek.

Gerelateerde berichten

  • Inloopbijeenkomst over bestemmingsplannen voor Goor1 maart 2018 Inloopbijeenkomst over bestemmingsplannen voor Goor Er is komende maandag een bijeenkomst waarin de bestemmingsplannen voor het Goorse centrum en de woonwijken kan worden bekeken. Vanaf 17:00 uur kunnen inwoners in het gemeentehuis de […]
  • De veranderende Kerkstraat…15 juni 2016 De veranderende Kerkstraat… We kregen ter redactie drie foto's van de zogenoemde 'korte' Kerkstraat van Wim Meerman die er zijn huiskamer mee opsierde. Drie foto's vanuit hetzelfde standpunt genomen inĀ  richting van […]
  • Verhuizing Lidl naar Kerkstraat stuk dichterbij29 april 2016 Verhuizing Lidl naar Kerkstraat stuk dichterbij De komst van een grote supermarkt naar de Kerkstraat zit al jaren in de pijplijn maar nu lijkt het er dan toch van te komen. Projectontwikkelaar ten Brinke heeft de plannen gepresenteerd […]
  • Hoorzitting over nieuwe Lidl gaat wel door23 mei 2017 Hoorzitting over nieuwe Lidl gaat wel door Ondanks een klemmend verzoek van buurtbewoners en ondernemersvereniging Goor Collectief gaat de hoorzitting rondom de eventuele bouw van een nieuwe Lidl-supermarkt in de Kerkstraat toch […]
  • Winkelcentrum Kerkstraat komt langzaam dichterbij21 juli 2015 Winkelcentrum Kerkstraat komt langzaam dichterbij Het gaat langzaam maar het lijkt erop dat er binnenkort toch een 'Go' kan worden gegeven voor het plan om het Rabobank-gebouw en de naastliggende panden in de Kerkstraat te slopen en daar […]