Eerste prijs voor ensemble KNA

Tijdens het Novam Orkesten-Festival in Ede heeft het ensemble van accordeonvereniging KNA een eerste prijs gewonnen. De jury beoordeelde het programma van de Goorse accordeonisten als beste. Het ensemble onder leiding van Tim Fletcher speeldeSuite Gothique van Leon Boëllman en gearrangeerd door Rob Zieverink en Tango Sensación van Thomas Ott. Ook het A-orkest kreeg uitstekende beoordelingen in het Akoesticum in de Gelderse plaats.


Het Ensemble bracht de volgende stukken ten gehore: Suite Gothique van Leon Boëllman en gearrangeerd door Rob Zieverink en Tango Sensación van Thomas Ott.
Het Ensemble kreeg zeer lovende reacties van de jury. De jury was zeer te spreken over de technische uitvoering van de stukken. Het Ensemble kreeg dan ook met recht een eerste prijs voor het mooiste programma.
Dirigent Tim Fletcher en KNA kunnen met recht terug kijken op een zeer geslaagd muzikaal festival.

Gerelateerde berichten

  • Duits orkest tijdens herfstconcert KNA5 november 2019 Duits orkest tijdens herfstconcert KNA Komende zaterdag (9 november) komen 'The Squeezebox Devils' uit het Duitse Osterholz – Scharmbeck naar Goor in het kader van een uitwisseling met de Goorse accordeonvereniging KNA. De […]
  • KNA komt weer oud papier ophalen7 juni 2020 KNA komt weer oud papier ophalen Vanaf 20 juni haalt Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid weer oud papier op op De Whee.Dat gebeurt met de pers-/containerwagens van Remondis. Het oud papier moet voor 08.30 uur aan de weg […]
  • Leonie Meijer, najaarsconcert en archeologisch wandelen12 oktober 2018 Leonie Meijer, najaarsconcert en archeologisch wandelen De activiteitenlijst voor het komende weekeinde in het Goorse begint met een kaartavond, vanavond in wijkgebouw 't Badhoes op 't Tuindorp. Vanavond is ook de voorstelling van sing a […]
  • Turngoud voor Leferink, Scholten en Notkamp8 mei 2017 Turngoud voor Leferink, Scholten en Notkamp Mooie successen voor de turntalenten van GV Excelsior dit weekeinde. In Nieuwleusen werd de jonge Pien Leferink Overijssels kampioen bij de pupillen 2-D2. Floor Toornstra kwam 0.05 punt te […]
  • Geslaagde voorjaarsmatinee KNA28 maart 2018 Geslaagde voorjaarsmatinee KNA Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid kijkt met genoegen terug op haar jaarlijkse voorjaarsmatinee. Deze werd stond onder leiding van Tim Fletcher en werd gegeven in de Reggehof. Voor het […]