Scholieren zien Notre Dame in de brand vliegen

Het heeft een groot deel van de wereld gisteren voor even opgeschrikt. De verwoestende brand in de Notre Dame. Een aantal Gorenaren is op werkweek in Parijs en stond vooraan bij deze historische brand. Een aantal maakte gisteren nog een goedlachse selfie met het iconische bouwerk. Een paar uur later stond de Notre Dame in de brand en bleek de selfie toch een waarde te hebben voor Merle Jansen.

Gerelateerde berichten

  • André Kuipers geeft ruimte-lezing aan Goorse scholieren17 november 2016 André Kuipers geeft ruimte-lezing aan Goorse scholieren André Kuipers komt komende vrijdag naar de Goorse Reggehof om te vertellen over zijn ervaringen in de ruimte. De astronaut maakte verschillende ruimtereizen en komt naar Goor op initiatief […]
  • Scholieren fietsen door Goor…6 april 2017 Scholieren fietsen door Goor… Een spannende dag voor in totaal 117 leerlingen uit de groepen 7 en groep 8 (Gijmink) van alle zes Goorse basisscholen. Zij doen vandaag mee aan het fietsexamen van Veilig Verkeer […]
  • BOA’s openen jacht op zwerfafval scholieren19 september 2016 BOA’s openen jacht op zwerfafval scholieren Tijdens een speciale actieweek gaan de zogenoemde BOA's van de gemeente Hof van Twente (buitengewone opsporingsambtenaren) op jacht naar scholieren die zwerf-afval veroorzaken op hun weg […]
  • Nu ook badmintontoernooi voor scholieren31 januari 2017 Nu ook badmintontoernooi voor scholieren Er komt een badmintontoernooi voor Goorse basisschoolleerlingen uit de groepen 6, 7 en 8. Het toernooi wordt georganiseerd door BC Union en wordt gehouden op woensdag 22 februari, midden […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]