Seniorentocht door Twente en de Achterhoek

Het programma voor de eerste officiële Schoolfeest-activiteit van 2019 is bekend. De Seniorentocht brengt de deelnemers uit Goor door de mooie bossen van Overijssel en de achterhoek. Eerst zullen de ouderen langs de kloosters in Zenderen en Hertme trekken. Daarna wordt de tocht vervolgd richting Albergen, Delden, Beckum en Hengevelde, waar de lunch plaats zal hebben. Het middagprogramma bestaat uit een bezoekje richting Rietmolen en Eibergen. Traditiegetrouw wordt afgesloten bij De Bebsel, waar de dag wordt afgesloten met een diner en DJ GrandiJoost.

Gerelateerde berichten

  • Seniorentocht door de Veluwe en de Achterhoek22 maart 2018 Seniorentocht door de Veluwe en de Achterhoek De Seniorentocht van de stichting School- en Volksfeest gaat dit jaar door de Veluwe en de Achterhoek. Op donderdag 3 mei zullen de bussen om 09.00 uur vertrekken vanaf het […]
  • Inschrijving Seniorentocht Schoolfeest geopend17 april 2018 Inschrijving Seniorentocht Schoolfeest geopend De inschrijving voor de komende Seniorentocht van het School en Volksfeest is vanaf vandaag geopend. Mensen van 65 jaar en ouder (of echtparen waarvan de nam of vrouw 65 jaar of ouder is) […]
  • Goorse senioren onderweg…16 mei 2019 Goorse senioren onderweg… Ze gaan er weer een mooie dag van maken met elkaar. Ruim 300 Goorse senioren zijn vanochtend om 09:00 uur vertrokken voor de jaarlijkse Seniorentocht van het School- en Volksfeest, […]
  • Seniorentocht van start, Schoolfeest 2016 is aan12 mei 2016 Seniorentocht van start, Schoolfeest 2016 is aan Zes wekke veur ut Skoolfees. En dus begint het bloed sneller te stromen bij honderden Gorenaren. Vandaag is de officieuze aftrap met de jaarlijkse Seniorentocht. Voor de 69ste keer in […]
  • Senioren genieten volop van tocht en slotfeest11 mei 2017 Senioren genieten volop van tocht en slotfeest Het was een prachtige dag met schitterend weer voor de circa 300 oud-schoolfeestgedienden die vandaag mee waren met de 70e seniorentocht van het Goorse School- en Volksfeest. Via Saasveld […]