Jubileumkrant Apollo op de mat

Een groot aantal Goorse huishoudens heeft het al gezien. Bij anderen valt het vandaag op de mat; een exclusieve bijlage in het kader van het 100-jarig jubileum van Apollo. Het Goorse muziekkorps viert dit jaar haar twintigste lustrum en dat verdient een krant met verhalen over de historie van Apollo. In de krant onder meer verhalen met Henk Hofmeijer, Carl Wittrock en natuurlijk ook de mooiste kiekjes van Apollo in de afgelopen eeuw. Ook de jubileumagenda is uitgelicht met maandag weer een spetterende uitgave van het BigBand Festival. De krant die gemaakt is samenwerking met Goorsnieuws.nl wordt bezorgd bij alle huishoudens en komt mee met nieuwe Oranje-boekje.

Gerelateerde berichten

  • Apollo introduceert kras-actie14 april 2019 Apollo introduceert kras-actie Muziekvereniging Apollo Goor gaat de komende week van start met de actie ‘Ga-toch-krassen’. Dit om geld te genereren in het kader van het 100-jarig jubileum. De fondsenwerving zal […]
  • Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo27 november 2018 Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo Een keur aan muzikale evenementen en een nieuw logo werden vandaag aan het einde van de middag gepresenteerd door de Goorse muziekvereniging Apollo dat volgend jaar 100 jaar bestaat. […]
  • Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht23 oktober 2017 Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht Het duurt nog een dik jaar maar de voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang. De Goorse muziektrots Apollo viert in 2019 het eeuwfeest en dat gaat gebeuren met een 6-tal grote […]
  • Bennie Strikker vijftig jaar bij Apollo16 november 2015 Bennie Strikker vijftig jaar bij Apollo Tijdens de halfjaarlijkse vergadering van Muziekvereniging Apollo werden onlangs zeven leden in het zonnetje gezet. Lisanne Gelen en Annemiek Boonk werden gehuldigd voor 10 jaar […]
  • Jubilerend Apollo gaat verzoeknummers spelen8 april 2019 Jubilerend Apollo gaat verzoeknummers spelen Apollo gaat tijdens twee concerten nummer spelen die kunnen worden gekozen door het Goorse publiek. Dat zal gebeuren tijdens het evenement 'Apollo goes Pop' op zaterdag 18 mei in De […]