Kampioensswitch bij Olympia

Olympia kan de titel vergeten in de eerste klasse bij het tafeltennissen. Door een 7-3 nederlaag tegen DTS 2 is het kampioenschap uit zicht. In Enschede kon de Goorse equipe haar aspiraties niet waarmaken. Door de nederlaag blijft Olympia nog wel tweede achter Blauw Wit, maar DTS staat nu op gelijke hoogte. Olympia 2 staat wel bovenaan na deze speelronde. De ploeg won zelf en zag de concurrent punten verspelen in de tweede klasse.

Gerelateerde berichten

  • Olympia boekt belangrijke zege op DTS31 oktober 2016 Olympia boekt belangrijke zege op DTS De tafeltennisheren van Olympia hebben uitstekende zaken gedaan in de eerste klasse B. De Goorse equipe won met 7-3 DTS 3 uit Enschede en staat nu zelfs tweede in de stand. Toch blijft […]
  • TTV Olympia wint met klinkende cijfers10 februari 2015 TTV Olympia wint met klinkende cijfers Olympia heeft haar titelaspiraties in de tweede klasse meteen onderstreept met een overtuigende overwinning. In Enschede werd DTS 4 met klinkende cijfers aan de kant gezet. Met 10-0 werd […]
  • Olympia 1 en 2 bijna kampioen13 april 2015 Olympia 1 en 2 bijna kampioen Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia is bijna kampioen. Twee winstpartijen in de laatste wedstrijd tegen concurrent Quick '20 is genoeg voor de titel. Olympia won in de […]
  • Olympia opent voorjaarscompetitie met zege2 februari 2015 Olympia opent voorjaarscompetitie met zege De tafeltennissers van Olympia zijn de voorjaarscompetitie begonnen met een 6-4 zege op het Hengelose Vitesse 2. De ploeg die degradeerde uit de eerste klasse zag in de eigen sportzaal in […]
  • Tafeltennissers Olympia doen goede zaken4 april 2016 Tafeltennissers Olympia doen goede zaken De tafeltennisheren van Olympia hebben een goed weekend achter de rug. De Goorse ploeg zag de concurrentie punten verspelen en won zelf met 8-2 van DTS uit Enschede. De voorsprong van de […]