Expositie veertien kunstenaars

De expositie is nog altijd in trek en nog altijd te bezoeken. Tot 20 april. Veertien kunstenaars -amateur en professioneel- uit Goor en de overige kernen legden hun ziel en zaligheid in het maken van een Kruisweg in 14 staties. Schilderijen, keramiek en installaties van verschillende materialen verbeelden het lijden, sterven en de opstanding van Jezus. De bijzondere expositie in de Hofkerk is op gezette tijden te bezoeken, maar zeker in deze paasperiode.

Gerelateerde berichten

  • Expositie veertien kunstwerken van lokale hand4 maart 2019 Expositie veertien kunstwerken van lokale hand Maandenlang hebben ze er aan gewerkt, mensen van binnen en buiten de kerk. Veertien kunstenaars -amateur en professioneel- uit Goor en de overige kernen legden hun ziel en zaligheid in […]
  • Exposities in Hofkerk en historisch museum3 maart 2019 Exposities in Hofkerk en historisch museum Twee exposities worden binnenkort geopend in Goor. Allereerst start in aanloop naar Pasen op 8 maart een tentoonstelling van werken van 14 kunstenaars in de Hofkerk die de lijdensweg van […]
  • Hofkerk hijst regenboogvlag12 januari 2019 Hofkerk hijst regenboogvlag Naast de Hofkerk is de regenboogvlag gehesen. De kerkgangers van protestantse gemeente willen daarmee hun steun betuigen aan iedereen die zich gekwetst voelt over de zogenoemde […]
  • Veertigdagentijd in de Hofkerk15 februari 2018 Veertigdagentijd in de Hofkerk Tijdens de veertigdagentijd, de tijd op weg naar Pasen, is er elke dinsdagavond om 19.30 uur een avondgebed in de Hofkerk. Belangstellingen krijgen daarin ruimte voor persoonlijke […]
  • Oecumenische viering in de Hofkerk15 januari 2019 Oecumenische viering in de Hofkerk Op zondag 20 januari is er in de Hofkerk in Goor een oecumenische viering die in het teken staat van week voor het gebed voor de eenheid van de kerken. Het thema van de viering is: “Recht […]