Geen vuur, wel sport en muziek tijdens Goors Paasweekeinde

De Gorenaren zullen het dit jaar tijdens het Paasweekeinde voor het eerste moeten doen zonder Boake maar zouden een Paasvuur in de regio kunnen opzoeken al vormt het aansteken van het hout een risico vanwege de droogte en gaan enkele Paasbulten niet- of in kleinere vorm worden aangestoken. In Goor zijn er veel kerkdiensten rondom de viering van Pasen en is er veel sport en muziek. Morgen is bij vv Twenthe het Kelderklasse-toernooi waarin de mindere goden tegen elkaar zullen voetballen en er ook diverse optredens zijn. Zondagavond is er een Paasparty bij Café Buddy’s met het duo Mengerink/Schabbink en is DJ Cem East bij Johny’s. De Ster heeft een party met DJ Coba. Maandag is natuurlijk het Bigbandfestival in het centrum met bands en tal van andere elementen zoals de Bierstraat, een oldtimershow en kinderactiviteiten op het Schoolfeestplein. Daarover in de komende dagen meer. Alle evenementen zijn te zien via deze LINK.

Veel kerkdiensten dit Paasweekeinde zoals bij de Batisten van de Ark in Irisstraat


Gerelateerde berichten

  • Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor21 april 2021 Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor Het is iets, maar ook niet meer dan dat. Niet elke horeca-ondernemer is blij met de aangekondigde versoepelingen die volgende week ingaan. Terrassen mogen dan open van 12:00 uur tot 18:00 […]
  • Goorse horeca klaar voor heropening31 mei 2020 Goorse horeca klaar voor heropening De Goorse horeca is er helemaal klaar voor. Na twee en halve maand zonder werk mogen de café's en restaurants morgen vanaf 12:00 uur weer open. Dat gebeurt in Goor tijdens Tweede […]
  • Kaartverkoop Grote Goorse Kerstrevue vandaag van start14 oktober 2019 Kaartverkoop Grote Goorse Kerstrevue vandaag van start Tickets voor de Goorse Grote Kerstrevue zijn vanaf vandaag te koop bij Café De Ster en Primera De Bandijk. De Revue is op de vrijdagen en zaterdagen 13,14,20 en 21 december in de […]
  • Toegangskaarten Goorse Revue nu te koop20 oktober 2017 Toegangskaarten Goorse Revue nu te koop De toegangskaarten voor de Grote Goorse Revue zijn vanaf heden te koop. De tickets voor de shows op vrijdag 17, zaterdag 18, vrijdag 24- en zaterdag 25 november zijn verkrijgbaar (à €15) […]
  • Hilversumse bemoeienis met Goorse Revue7 december 2016 Hilversumse bemoeienis met Goorse Revue Wat heeft de landelijke publieke omroep te maken met de Grote Goorse Leegstands Revue ? Direct betrokkenen hullen zich in stilzwijgen maar andere ingewijden melden dat de NPO aanwezig zal […]