Is GFC titelkandidaat na Pasen ?

Met de aankondiging dat GFC volgend jaar zaterdagclub wordt, zal het in dit seizoen geen prijzen of promotie opleveren, maar de sportieve ambitie voert de boventoon bij de rood zwarten die dit Paasweekeinde twee keer in actie komen. Bij dubbele winst kan de Goorse ploeg klimmen naar plek 2 op de ranglijst in de vierde klasse G. De ploeg van trainer Romano Lammertink is goed op stoom en verloor nog niet na de winterstop. Vandaag en maandag treft GFC op eigen veld twee laagvliegers met respectievelijk hekkensluiter Raalte en het eveneens in degradatienood verkerende DAVO. Hector is ook nog niet helemaal uit de zorgen en heeft ook nog wel een aantal punten nodig. De ploeg van trainer Mark Dijkstra komt maandag in actie in en tegen Haarle. Twenthe bewees zichzelf donderdag een uitstekende dienst door in 3A te winnen van Losser (2-1) en zich nagenoeg veilig te spelen. Maandagmiddag is Reutum te gast op ’t Piepwillem. De tussenstanden van de wedstrijden van de Goorse clubs zijn te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe voor belangrijk duel tegen LSV, Hector treft koploper30 maart 2019 Twenthe voor belangrijk duel tegen LSV, Hector treft koploper Het wordt weer eens tijd voor een driepunter voor het vlaggeschip van vv Twenthe. De ploeg pakte één punt uit de laatste twee wedstrijden en is nog niet weg bij de 'gevaarlijke' onderste […]
  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Reutum1 december 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Reutum Twenthe kreeg vorige week in de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal een flinke oorwassing van NEO en gaat morgen voor eerherstel in het belangrijke duel in en tegen Reutu. De ploeg […]
  • Goorse clubs weer in actie na vrij weekend17 november 2018 Goorse clubs weer in actie na vrij weekend De eerste teams van de Goorse voetbalclubs komen morgen weer in competitieverband in actie, nadat vorige week niet werd gespeeld en er deze week nederlagen waren in de strijd om de Tukker […]
  • Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen24 november 2018 Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen In de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal heeft Twenthe de weg naar boven weer gevonden na de 4-2 zege van vorige week op Reünie. Morgen wederom een thuisduel voor de Goorse […]
  • Kelderkrakers voor Goorse clubs (Update)17 januari 2019 Kelderkrakers voor Goorse clubs (Update) IJs en weder dienende melden de voetbalclubs zich morgen weer in de wei voor een aantal zeer belangrijke wedstrijden. Zowel Twenthe, Hector als GFC treffen een concurrent in de strijd om […]