GFC – Raalte 6–1

Eindstand van de competitiewedstrijd in de vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal:

4G 18.00 uur: GFC – sv Raalte 6-1 (doelpunten GFC: Tim Wassink drie keer ,Olaf Siegers, Edo Schnieder en Bjorn Natrop)

Gerelateerde berichten

  • GFC-Albatross 2-310 juni 2019 GFC-Albatross 2-3 Eindstand van de finale van de nacompetitie voor een plek in de derde klasse van het zondag-amateurvoetbal op het terrein van vv Witkampers in Laren (Gld): 14.00 uur: GFC - V.V. […]
  • Twenthe-De Tukkers 3-1, Hector-Raalte 7-4, De Gazelle-GFC 1-030 september 2018 Twenthe-De Tukkers 3-1, Hector-Raalte 7-4, De Gazelle-GFC 1-0 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde klasse A en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal:   3A 14.00: vv Twenthe - De Tukkers   3-1 (doelpunten Twenthe: Mark […]
  • Losser-Twenthe 2-6, GFC-Hector afgelast9 december 2018 Losser-Twenthe 2-6, GFC-Hector afgelast De eindstand van het duel in de derde klasse A: 3A 14.00 uur: KVV Losser - vv Twenthe  2-6 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland, Koen Morsink, Jeffrey Asbroek, Stein Jeurlink, Wouter […]
  • Twenthe op jacht naar eerherstel29 september 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel Voor vv Twenthe staat de tweede competitieronde in de derde klasse A vooral in het teken van een goed resultaat om het vertrouwen een boost te geven. De ploeg van trainer Hans Dirksen was […]
  • GFC stelt na rust op orde zaken tegen Broekland9 mei 2019 GFC stelt na rust op orde zaken tegen Broekland GFC heeft vanavond de inhaalwedstrijd tegen sv Broekland met 5-2 gewonnen. De rood-zwarten knokten zich op eigen veld na een 0-2 ruststand terug in het duel en kwamen na de thee vijf keer […]