GFC heeft geen kind aan Raalte

GFC heeft vanavond een eclatante zege geboekt op hekkensluiter Raalte. De ploeg van trainer Romano Lammertink kwam wel eerst op achterstand maar boog dat snel om en won uiteindelijk met 6-1. Tim Wassink nam drie treffers voor zijn rekening. GFC kreeg in de eerste twintig minuten veel kansen maar zag Raalte na de eerste uitval scoren: 0-1. Tien minuten later was het 2-1 nadat spits Tim Wassink twee keer kort achter elkaar doel trof. Na de tweede goal van GFC moest de Raalter doelman na een botsing geblesseerd van het veld. Bij gebrek aan een reservedoelman, moest een veldspeler op doel. Daarna kon GFC uitkopen. Olaf Siegers en Edo Schnieder tekenden voor de 3-1 en 4-1. Dat was ook de ruststand. Na de thee voltooide Tim Wassink zijn hatrick met de derde goal van de wedstrijd. Bjorn Natrop tekende voor de 6-1. Dat was ook de eindstand. Komende maandag speelt GFV weer thuis. Dan tegen DAVO.