Alarmfase 1 voor Rellieleden in alle vroegte…

De leden van de Goorse Biertent Rellie werden zaterdagochtend in alle vroegte opgeschrikt door een snerpend alarm. Sommigen holden met autosleutels naar buiten om bij de eigen bolide polshoogte te nemen terwijl anderen rookmelders van het plafond trokken. De zoektocht leidde uiteindelijk naar een klein alarmkastje dat door andere Rellieleden werkend op een deur, brievenbus of rooster werd geplakt in combinatie met een krant waarin het komende Schoolfeestseizoen voor de Rellie in stijl wordt toegelicht. Het Goorse keurkorps viert dit jaar het 70-jarig jubileum met als thema ‘Zwart-Wit’. Zo is ook de krant uitgebracht met in de uitgave grappige verhaaltjes, oude Goorse advertenties, een agenda en andere spitsvondige gekkigheden.

Gerelateerde berichten

  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]
  • Rellie gaat kleding verhuren7 mei 2019 Rellie gaat kleding verhuren De kleding die in de loop der jaren door de leden van de Goorse Biertent Rellie is gedragen tijdens de Schoolfeestoptocht gaat in de verhuur. Al deze kleding, die op verschillende wijze […]
  • Wagenbouwers mogen weer…31 maart 2018 Wagenbouwers mogen weer… Het Goorse wagenbouwseizoen is vandaag begonnen. De drie Schoolfeestloodsen werden vanmiddag officieel geopend door Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink en is de aftrap gegeven voor het […]
  • Jan Dirk Zorge erelid Rellie19 oktober 2019 Jan Dirk Zorge erelid Rellie Jan Dirk Zorge is gisteravond gekroond tot erelid van de Goorse Biertent Rellie. De Gorenaar was 26 jaar actief als secretaris van het keurkorps. Zorge, die vanwege zijn militaire […]
  • Rellie wil oplossing voor gat in de optocht18 april 2018 Rellie wil oplossing voor gat in de optocht De Goorse Biertent Rellie wil ideeĆ©n verzamelen om ervoor te zorgen dat zij, als sluitstuk van de Schoolfeestoptocht, niet te ver achter de rest van de wagens aankomen tijdens de rondgang […]