Stralende dag zorgt voor drukbezocht Bigbandfestival

De zon stond hoog aan de hemel en het kwik tikte de 24 graden aan in het Goorse centrum. Het trok mede daardoor meer toeschouwers naar het Bigbandfestival dan vorig jaar. Ook het veelzijdige programma droeg daaraan bij want de muziekliefhebbers kwamen op alle manieren aan hun trekken in het stadshart in De Reggehof. Hoogtepunt was onder meer het optreden van de Bigband Kiev op het Jupilerplein dat ook veel bekijks trok. Ook de kinderactiviteiten op het Schoolfeestplein waren drukbezocht evenals de terrassen van de Goorse café’s. Naast muziek waren er diverse kramen, een speciaalbieren-straat bij De Smidse, kunst en een oldtimershow. volgend jaar is het Bigbandfestival op maandag 13 april ter afsluiting vsn het Paasweekeinde in 2020.

Gerelateerde berichten

  • Overvol centrum tijdens stralend Bigbandfestival18 april 2022 Overvol centrum tijdens stralend Bigbandfestival Het was zonder twijfel één van meest druk bezochte edities van het Goorse Bigbandfestival vanmiddag in het Goorse centrum. Duizenden bezoekers wisten het Twentse haagje te vinden voor […]
  • Wie wat waar tijdens het Bigbandfestival…18 april 2022 Wie wat waar tijdens het Bigbandfestival… Vandaag is het dan zover. In een waarschijnlijk zonovergoten centrum van Goor staan er tien Bigbands op de grote podia en andere muzikanten en bands op straat en bij de café's. Hieronder […]
  • Zingen voor moeders…10 mei 2020 Zingen voor moeders… Het is Moederdag en dat is dit jaar voor velen een andere dan anders en anders dan gewenst. Het Coronavirus laat vele bezoeken nog niet toe en dus is het zoeken naar andere manieren om de […]
  • Sigarendoos-gitaar mee naar Kiev25 april 2019 Sigarendoos-gitaar mee naar Kiev Een bijzondere geste van de organisatie van het Bigband Festival als dank aan de gasten van de Bigband Kiev. Een gitaar, vervaardigd tijdens het festival, door gitaarbouwer 'Cigarbox […]
  • Gastgezinnen gezocht voor Oekraïense muzikanten en dansgroep11 september 2018 Gastgezinnen gezocht voor Oekraïense muzikanten en dansgroep De Bigband Kiev en dansgroep Kralytsa komen volgend jaar april naar Goor voor in het kader van een culturele uitwissling én het 100-jarig bestaan van muziekvereniging Apollo. De Bigband en […]