Gehavend Twenthe fors onderuit tegen Reutum

Na de belangrijke zege op Losser (2-1) van afgelopen donderdag kreeg vv Twenthe vandaag een forse nederlaag te verwerken. Op eigen veld was Reutum vanmiddag veel te sterk voor de Goorse Tricolores die een groot aantal spelers om uiteenlopende moest missen. Bij rust was het al 1-4 en die tussenstand was niet eens geflatteerd. Guus Lummen scoorde voor rust met een kopbal de goal voor Twenthe. Na de thee kwam de ploeg van trainer Hans Dirksen wel beter in de wedstrijd en kwam het op 2-4 door een treffer van Wouter Leusink die na een goede actie de bal in de hoek krulde. Verder creƫerde de thuisploeg weinig tot niets en moest het lijdzaam toezien dat Reutum nog kon uitlopen naar 2-6. Daarmee is de Goorse ploeg nog niet veilig in de derde klasse A, ook omdat Reunie, dat staat op nacompeitieplek 12, vandaag met 2-1 won van Sportlust Glanerbrug.