Halve Abraham voor Tom Overbeek

Tom Overbeek heeft de leeftijd bereikt van 25 jaar. De kameraden, vrienden en familie willen hem hiermee nog van harte feliciteren. Dat hij verdomme nog veel ouder mag worden, voegen ze er aan toe. Daar sluiten wij ons dan maar bij aan.

tomoverbeek

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Wilco Broer ziet vandaag Abraham10 januari 2013 Wilco Broer ziet vandaag Abraham Ook Wilco Broer moet er aan geloven, vandaag wordt hij 50 jaar. Zijn familie en vrienden vinden dat dit niet onopgemerkt mag blijven en willen hem via deze weg van harte feliciteren en een […]
  • ronald_westendorp50 220 oktober 2012 Ronald Westendorp ziet Abraham Ronald Westendorp mag zich vanaf heden tot de 50 jarigen rekenen. Dat is ook de uitkomst van de rekensom "18 jaar met 32 ervaring", zoals het spandoek in zijn tuin aangeeft. Het feest […]
  • Joran Krabbenbos ziet halve Abraham8 december 2012 Joran Krabbenbos ziet halve Abraham Vandaag viert Joran zijn 25e verjaardag. Het bereiken van deze mijlpaal was voor zijn vrienden reden om eens in het fotoarchief te duiken, zo kwamen zij er achter dat Joran niet altijd de […]
  • Abraham slaat trom bij Rudi Hulsebos11 mei 2013 Abraham slaat trom bij Rudi Hulsebos Bij Rudi zijn het vandaag letterlijk de toeters en bellen die zijn vijftigste verjaardag inluiden. Niet alleen is zijn tuin versierd, zijn medemuzikanten van Apollo lieten ook nadrukkelijk […]