GFC klimt naar plek twee

GFC blijft maar winnen in de vierde klasse G en is na vandaag de nummer twee op de ranglijst. Op eigen veld werd, na de 6-1 zege van afgelopen zaterdag tegen Raalte, ook DAVO aan de zegekaar gebonden. Het werd 2-0 op sportpark Heeckeren. Die stand was bij rust al bereikt. Na een dozijn kansen voor een beter GFC, opende Daan Zwierink na een klein half uur de score. Vlak voor het rustsignaal verdubbelde Thijs Moormann de score. Na de thee een zelfde spelbeeld waarin GFC niet in de problemen kwam maar ook niet meer tot scoren. Bij DAVO werd in het tweede bedrijf nog een speler na twee keer geel van het veld gestuurd. Door de zege is GFC nu dus de nummer twee met vijf punten achterstand op koploper Diepenveen dat vandaag gelijkspeelde bij Holten. De ploeg van trainer Romano Lammertink heeft twee wedstrijden minder gespeeld en heeft dus één verliespunt minder. Volgende week is Hector de volgende tegenstander op sportpark Heeckeren.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC wint weer en klimt naar boven6 april 2017 GFC wint weer en klimt naar boven GFC heeft vanavond weer uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond het […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit14 mei 2017 GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit GFC is er vanmiddag, ondanks een puike 4-0 zege op FC Het Centrum, niet in geslaagd om de nacompetitie te ontlopen. Doordat TVO bij BSC Unisson won, is GFC als 11e geëindigd in de vierde […]
  • GFC gaat vol voor prijs zonder promotie8 juni 2019 GFC gaat vol voor prijs zonder promotie De beloning zal uitblijven maar de prijs blijft. GFC staat maandag in de finale van de nacompetitie met als inzet een plek in de derde klasse van het zondag-amateurvoetbal. Die plek zit […]