Weg Goor-Hengevelde dicht door oliespoor

De N347 tussen Goor en Hengevelde is voor onbepaalde tijd afgesloten door een kapotte en olie-lekkende vrachtwagen. De truck van Grolsch kwam stil te staan net buiten Goor. De weg is besmeurd met olie en zal moeten worden schoongemaakt waardoor de weg niet toegankelijk is en het verkeer zal moeten omrijden. Hoelang die werkzaamheden in beslag nemen is niet duidelijk. (foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Weg richting A1 drie weken afgesloten17 oktober 2016 Weg richting A1 drie weken afgesloten Gorenaren die in de komende weken de snelweg A1 op willen moeten dat doen via de N347 (S15). Automobilisten die gewend zijn om via Markelo en de N755 richting de snelweg te gaan kunnen […]
  • Eenzijdig ongeval bij De Poste27 januari 2018 Eenzijdig ongeval bij De Poste Een man is aan het einde van middag met de schrik vrijgekomen tijdens een éénzijdig ongeval bij de stoplichten bij 'De Poste' net buiten Goor op de N346. Hij botste, waarschijnlijk door […]
  • Vrachtwagen en auto botsen op de Patrijzenstraat28 oktober 2017 Vrachtwagen en auto botsen op de Patrijzenstraat Op de Patrijzenstraat in Goor zijn vanmiddag een auto en vrachtwagen op elkaar gebotst. De chauffeur van de vrachtwagen die moest lossen bij de Jumbo-supermarkt zag de aankomende Ford over […]
  • Vrachtwagenkaravaan trekt morgen door Goor5 oktober 2018 Vrachtwagenkaravaan trekt morgen door Goor De Truck Run Hof van Twente komt morgen ook door een zestal Goorse straten. Ruim 50 vrachtwagens zullen rond 14.15 uur via de Markeloseweg Goor binnenkomen, waarna via de Kerkstraat, […]
  • John Sportel: Met Heinekenkar naar Grolschbar…9 juni 2017 John Sportel: Met Heinekenkar naar Grolschbar… John “Bompa” Sportel is donderdag 50 jaar geworden. John dankt zijn bijnaam aan het feit dat hij de oudste lid is van de Otto-club. Een genootschap van 8 vrienden dat elk jaar met elkaar […]