Scootmobielclub weer van start

Nu de lente is aangebroken gaat ook de Goorse Scootmobielclub van de Stichting Franje gaat weer van start met een aantal toertochten. Daarvoor is er eerst een bijeenkomst over de verkeersveiligheid op maandag 29 April om 14.30 uur in het Franjegebouw aan de Kloosterlaan. De heer Harmsen van Veilig Verkeer Nederland is daar aanwezig om de deelnemers van de nodige tips voorzien. De eerste toertocht is op vrijdagmiddag 3 Mei met de start om 13.30 uur vanaf het Franjegebouw. Daarna is er elke vrijdag in de even weken, een toertocht. Aanmelden kan bij Annie Brummelhuis, telefoon: 0547-272057.

Gerelateerde berichten

  • Franje gaat koken voor eenzame ouderen29 september 2021 Franje gaat koken voor eenzame ouderen 'Franje kookt over' is de titel van een actie voor alle ouderen uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente die op zoek zijn naar gezelligheid, verbondenheid én een lekkere […]
  • Tocht met Mini Coopers voor ernstig zieke Delphine23 september 2021 Tocht met Mini Coopers voor ernstig zieke Delphine Op zaterdag 2 oktober aanstaande organiseert de Mini Cooper Club Nederland een toertocht voor de Goorse Delphine Oosterhuis. Zij is net 18 geworden en heeft door een ernstige longziekte […]
  • Koningsrit van Goorse Oranjevereniging9 april 2021 Koningsrit van Goorse Oranjevereniging Wat er allemaal wel of niet mogelijk is in het Goorse tijdens Koningsdag 2021 is nog ongewis maar één ding is in ieder geval wel te doen en dat is de Koningsrit van de Oranjevereniging op […]
  • Scootmobielrace en ringsteken in stadshart Goor9 september 2020 Scootmobielrace en ringsteken in stadshart Goor De stichting Doors Wide Open houdt komend weekeinde het open Goors kampioenschap Scootmobiel-race in het centrum van Goor. Een ieder die in het bezit is van een scootmobiel kan daaraan […]
  • Toerclub Goor de provincie door23 juni 2020 Toerclub Goor de provincie door De toerclub Goor is afgelopen weekeinde met een kleine groep fietsers de provincie rondgefietst. Bij deze 415 kilometer lange tocht is zo dicht mogelijk langs de provinciegrenzen gefietst […]