Let’s Try nieuwe cursus muziekschool

Na de meivakantie begint de Muziekschool Hof van Twente met de nieuwe cursus Let’s Try. In vijf lessen kunnen kinderen daarin kennismaken met het bespelen van een instrument. Speciaal bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 10 jaar die graag muziek wil maken maar nog niet weten op welk instrument. In de cursus Let’s Try kan een instrument langer uitgeprobeerd worden dan bij een gewone proefles. Het is ook mogelijk om voor meerdere instrumenten de cursus volgen. Er kan worden gespeeld tijdens deze cursus op dwarsfluit, accordeon, klarinet, saxofoon, blokfluit, trompet, slagwerk en cello. De lessen worden gegeven in kleine groepjes en duren 30-45 minuten. Voor instrumenten die niet binnen Let’s Try worden aangeboden, kan een proefles worden aangevraagd. Meer informatie via de site www.muziekschoolhofvantwente.nl.

Gerelateerde berichten

  • Gratis proefles muziekschool26 augustus 2016 Gratis proefles muziekschool Wil jij een instrument bespelen? Dan is er is nu de mogelijkheid voor aspirant leerlingen om zich bij de Muziekschool Hof van Twente zich aan te melden voor een gratis proefles. Ieder kind […]
  • Ruut-run levert 4300 euro op24 augustus 2015 Ruut-run levert 4300 euro op De stichting 'Elk kind een instrument' kan een aanvang nemen met een startkapitaal van 4300 euro. De marathon die Reggehof-directeur Ruut te Velthuis zaterdag liep werd ondersteund door […]
  • Gratis proeflessen muziekschool29 augustus 2017 Gratis proeflessen muziekschool Volgende week is er de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis proeflessen bij de muziekschool. De muzikale tak binnen De Reggehof opent de deuren om kinderen die willen beginnen op […]
  • Schottink niet door in Coverband-Clash7 oktober 2014 Schottink niet door in Coverband-Clash Maaike Schottink is er niet in geslaagd om de volgende ronde te bereiken van de prestigieuze landelijke 'Clash of the Coverbands'. De Goorse zangeres sneuvelde in de halve finale nadat ze […]
  • Musicallessen van Belgische Lynn bij de muziekschool27 januari 2017 Musicallessen van Belgische Lynn bij de muziekschool Vanaf komende woensdag, 1 februari, start de cursus 'Musical' op de muziekschool Hof van Twente. De lessen worden gegeven door de in Goor woonachtige Belgische Lynn Tackaert (foto), die […]