Getty Kaspers in Songfestival-uitzending Hofstreek TV

Ze won in 1975 met Teach Inn het Eurovisie Songfestival met het lied Dingedong. Getty Kaspers nu 71 jaar en geen onbekende in het Goorse, wordt er nog dagelijks aan herinnerd en gaat er volgende week vrijdagavond, 3 mei, over verhalen tijdens een speciale uitzending van Hofstreek TV. Dit tijdens een programma onder de titel ‘Songs for Tel Aviv’. In de IsraĆ«lische hoofdstad wordt over drie weken het Songfestival gehouden en voor Nederland is Duncan Laurence met het lied Arcade de vertegenwoordiger. In de uitzending gaat Getty Kaspers ook de overige liedjes die zijn ingezonden door de andere landen beoordelen en analyseren. Dat doet ze samen de overige panelleden Iris Dijkstra (muzieklerares), Gert Steenhagen (liedjesschrijver), Annemiek Imhof-Lubbers (zangeres) en Songfestival-fan Gerrit Lubbers. De uitzending is van 19:00 uur tot 23:00 uur.

Getty Kaspers met Teach Inn in de jaren ’70

Gerelateerde berichten

  • Hofheren over Eurovisie Songfestival14 mei 2021 Hofheren over Eurovisie Songfestival Het radio-programma De Hofheren van de lokale omroep Hofstreek FM staat zaterdag in het teken van het Eurovisie Songfestival. Presentatoren Hilco Wekking en Herjan Meustege zullen hun […]
  • Petra van den Burg kapster tijdens Eurovisie Songfestival29 januari 2020 Petra van den Burg kapster tijdens Eurovisie Songfestival De Goorse kapster Petra van den Burg is in mei onderdeel van het zogenoemde 'Hairteam' tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Ze is onderdeel van het internationale team van […]
  • Hofderby Hector-Rood-Zwart live op Hofstreek TV25 november 2021 Hofderby Hector-Rood-Zwart live op Hofstreek TV De Hofderby SV Hector tegen Rood-Zwart is komende zondag live te zien op de lokale zender Hofstreek TV. Het duel in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal begint om 14:00 uur. […]
  • Nagenieten van een prachtige intocht…20 november 2021 Nagenieten van een prachtige intocht… Pakjesavond komt rasse schreden dichterbij en het is alweer bijna een week geleden dat Sinterklaas en zijn Pieten na een prachtig waterspektakel, voet aan wal zetten in de Goorse haven. […]
  • Live tv-show 20 jaar Hof van Twente24 augustus 2021 Live tv-show 20 jaar Hof van Twente In het kader van de viering van 20 jaar gemeente Hof van Twente is er op vrijdag 10 september een speciale liveshow op Hofstreek TV met de '20 jaar Hof Top 20', de […]