Plevier gaat horeca bestieren op de Kattenbergse Hoeve

Een nieuwe uitdaging voor Maarten en Marsha Plevier. De voormalige eigenaren van de kledingwinkel Shoeby in Goor en de huidige uitbaters van LekkerLeuk in de Albert Heijn gaan ook in het buitengebied van ’t Twentse Haagje aan de slag. Zij gaan de horeca runnen op landgoed Kattenbergse Hoeve. Op de camping moeten zij nieuw elan aanbrengen als het gaat om de horeca. Afgelopen weekend werd de locatie onder handen genomen om straks ook gasten van buitenaf te kunnen bedienen.
Gerelateerde berichten

  • VVV-agentschap Weversplein officieel geopend12 juli 2017 VVV-agentschap Weversplein officieel geopend Het  VVV  Agentschap in Goor is vanochtend officieel geopend als shop-in-shop bij Lekker Leuk aan het Weversplein in Goor. Mark van het Bolscher, kwartiermaker VVV Hof van Twente, […]
  • Vlaaienshop en ijssalon op Weversplein22 juli 2015 Vlaaienshop en ijssalon op Weversplein Nu staan er nog winkelkarretjes (foto) die geduldig wachten op nieuwe klanten van Albert Heijn. Binnenkort zullen die plaats gaan maken voor een nieuwe Vlaaienshop en IJssalon onder de […]
  • VVV-agentschap naar Weversplein5 juli 2017 VVV-agentschap naar Weversplein Het Goorse VVV -agentschap Goor gaat verhuizen naar Lekker Leuk naast de ingang van de Albert Heijn-supermarkt op het Weversplein. Daar komt een informatiepunt voor toeristen met onder […]
  • Griezelen in de duisternis…3 november 2017 Griezelen in de duisternis… Zo'n 130 Goorse kinderen waagden het vanavond om zich in de duisternis van de Goorse Meene te laten schrikken door de meest enge personages die opdoken vanuit het niets en niet alleen de […]
  • Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen19 juni 2015 Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen Een prachtig gebaar van de Elastiekenkoers, Morsink Tweewielers en revalidatiecentrum 't Roessingh voor Maarten ter Hofte (11). Hét gezicht van het doel van de Elastiekenkoers van dit jaar […]