Hij wappert ook in Albanië

Je ziet ‘m ook overal; de Schoolfeestvlag. Karin Holthuis, dochter van wijlen Herman Holthuis, toog met vrienden voor een vakantietripje naar Albanië én het gele banier mocht natuurlijk niet ontbreken. De foto is genomen vóór de orthodoxe kathedraal in de hoofdstad Tirana.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestvlag in NOS-journaal5 april 2019 Schoolfeestvlag in NOS-journaal De oplettende Goorse tv-kijker keek vanmiddag raar op toen ineens een Schoolfeestvlag in beeld kwam in het NOS-journaal. In een item over de toename van het aantal bouwbedrijven in […]
  • Schoolfeestvlag op Canadese grond30 september 2019 Schoolfeestvlag op Canadese grond Het feest der feesten is nog heel ver weg maar het uitdragen ervan is een gebeuren dat het hele jaar door gebeurd. En dat over de hele wereld. Onderstaande foto kregen we van Wim en […]
  • Protocol verandert: Vlag uit ‘zes wekke’ veur het Schoolfeest15 mei 2019 Protocol verandert: Vlag uit ‘zes wekke’ veur het Schoolfeest Het is vandaag precies 'zes wekke veur 't Skoolfees' dat los zal barsten met het feest voor de senioren, die na de jaarlijkse busreis van morgen, op woensdag 26 juni het Feest der Feesten […]
  • Vlag kan nu echt uit, Schoolfeest-fotosite online1 juni 2017 Vlag kan nu echt uit, Schoolfeest-fotosite online Goor begint al aardig geel te kleuren en dat komt doordat veel Gorenaren de beroemde Schoolfeestvlag al hebben hangen. Velen kiezen daarvoor de dag dat het nog zes weken duurt tot het […]
  • De Schoolfeestvlag kan morgen uit !12 mei 2020 De Schoolfeestvlag kan morgen uit ! Het Feest der Feesten gaat dan niet door, toch roept de organiserende stichting School- en Volksfeest eenieder in Goor op, om de gele Schoolfeestvlag vanaf morgen uit te hangen. Dan is […]