Maarten ter Hofte naar Team World Cup in Israël

De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is geselecteerd voor het wereldkampioenschap voor teams in het Isralëlische Ramat Hasharon. Dit toernooi voor rolstoeltennissers met evenementen als de Fed Cup en Davis Cup. Het Nederlandse juniorenteam zal naast ter Hofte bestaan uit: Xavier Donker, Jinte Bos en Lizzy de Greef en wordt gecoacht door voormalig prof Robin Ammerlaan. Het toernooi is van 13 tot en met 20 mei en Oranje treft de Verenigde Staten, Engeland, Japan, Turkije en Israël. Titelverdediger Rusland is niet van de partij. De nu 15-jarige Maarten ter Hofte maakt een stormachtige ontwikkeling door en heeft zich dus inmiddels aangesloten bij de wereldtop. De Goorse topsporter is nog wel op zoek naar sponsoren om zijn carrière op een goede manier te kunnen vervolgen.

Maarten ter Hofte

Gerelateerde berichten

  • Maarten ter Hofte behaalt derde nationale titel13 december 2020 Maarten ter Hofte behaalt derde nationale titel Maarten ter Hofte is gisteren voor de derde keer in zijn nog jonge loopbaan, Nederlands kampioen rolstoeltennis geworden bij de jongens onder 18 jaar. Op de banen van het Nationaal […]
  • Nederlandse titel voor Maarten ter Hofte22 december 2019 Nederlandse titel voor Maarten ter Hofte De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is zondag Nederlands kampioen geworden bij de junioren. In Alphen aan den Rijn versloeg hij Robin Groenewoud in de finale met 7-5 6-2. Ter […]
  • Maarten ter Hofte winnaar internationaal rolstoeltennistoernooi9 april 2018 Maarten ter Hofte winnaar internationaal rolstoeltennistoernooi Maarten ter Hofte is dit weekeinde verrassend winnaar geworden van het Knokke Zoute Junior Open Roller-tennistoernooi. Het Goorse rolstoeltennistalent bereikte in de Belgische kustplaats […]
  • Ter Hofte begint seizoen met toernooiwinst24 februari 2020 Ter Hofte begint seizoen met toernooiwinst Voor de Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is het nieuwe tennisseizoen goed begonnen. In zijn eerste toernooi van 2020 greep Ter Hofte in Goirle direct de winst. Na in de […]
  • Ter Hofte haalt dubbelspelfinale bij Junior Masters27 januari 2019 Ter Hofte haalt dubbelspelfinale bij Junior Masters Hij zou aanvankelijke niet eens meedoen, maar kreeg woensdagochtend een telefoontje of hij nog snel naar Frankrijk af kon reizen. Het Goorse rolstoeltennis-talent Maarten ter Hofte stond […]