Twenthe kansloos tegen NEO

Twenthe is nog niet helemaal vrij van degradatiezorgen. De ploeg van trainer Hans Dirksen had vanavond weinig in te brengen tegen het hooggeplaatste NEO en verloor met 4-1. Het duel was bij rust al beslist toen in Borne de thuisploeg al een 3-0 voorspring had genomen. Na een drietal goede kansen in de begeinfase voor neo was het na tien minuten voor de eerste keer raak toen Bas Spenkelink de 1-0 aantekende. Rick ten Tusscher en Jochem Stam scoorden de tweede en derde goal voor NEO dat oppermachtig was voor rust.

In de tweede helft gaf Twenthe wel meer tegengas en liet NEO de touwtjes wat meer vieren. Tien minuten na rust werd het 4-0. Bas Spenkelink maakte zijn tweede van de avond. Een vrije trap van Tijmen van Wissing leidde de eretreffer voor Twenthe in. zijn schot ging via verdediger Bas Smits in het doel: 4-1. De Goorse Tricolores blijven op de 11e plek met 8 punten voorsprong op de gevaarlijke 12e plek met een wedstrijd meer gespeeld. Er zijn voor Twenthe nog drie duels te gaan in dit seizoen in de derde klasse A.