Twenthe kansloos tegen NEO

Twenthe is nog niet helemaal vrij van degradatiezorgen. De ploeg van trainer Hans Dirksen had vanavond weinig in te brengen tegen het hooggeplaatste NEO en verloor met 4-1. Het duel was bij rust al beslist toen in Borne de thuisploeg al een 3-0 voorspring had genomen. Na een drietal goede kansen in de begeinfase voor neo was het na tien minuten voor de eerste keer raak toen Bas Spenkelink de 1-0 aantekende. Rick ten Tusscher en Jochem Stam scoorden de tweede en derde goal voor NEO dat oppermachtig was voor rust.

In de tweede helft gaf Twenthe wel meer tegengas en liet NEO de touwtjes wat meer vieren. Tien minuten na rust werd het 4-0. Bas Spenkelink maakte zijn tweede van de avond. Een vrije trap van Tijmen van Wissing leidde de eretreffer voor Twenthe in. zijn schot ging via verdediger Bas Smits in het doel: 4-1. De Goorse Tricolores blijven op de 11e plek met 8 punten voorsprong op de gevaarlijke 12e plek met een wedstrijd meer gespeeld. Er zijn voor Twenthe nog drie duels te gaan in dit seizoen in de derde klasse A.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe afgedroogd door oppermachtig NEO25 november 2018 Twenthe afgedroogd door oppermachtig NEO Twenthe moest vanmiddag in de derde klasse in alle opzichten de meerdere erkennen in het Bornse NEO. De gehavende ploeg van trainer Hans Dirksen werd met maar liefst 0-7 afgedroogd. Bij […]
  • Twenthe zet grote stap richting lijfsbehoud18 april 2019 Twenthe zet grote stap richting lijfsbehoud Het moet wel heel raar lopen als vv Twenthe volgend seizoen niet opnieuw derdeklasser is. Het cruciale kelderduel tegen KVV Losser werd vanavond met 2-1 gewonnen en daarmee zette de ploeg […]
  • Luxeproblemen voor Twenthe-trainer Mensink9 juni 2018 Luxeproblemen voor Twenthe-trainer Mensink Hoe vv Twenthe ten strijde zal trekken morgen in de halve finale van de nacompetitie is nog ongewis want er zijn nog de nodige hoofdbrekens bij trainer Michiel Mensink. Voor het duel tegen […]
  • Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege30 september 2018 Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege Twenthe boekte vanmiddag de eerste zege in het nieuwe voetb alseizoen in de derde klasse A. Op het eigen Piepwillem won de ploeg van trainer Hans Dirksen verdiend van het Albergse De […]
  • Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV4 november 2018 Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV In een doelpuntrijke wedstrijd ging vv Twenthe vanmiddag in Lonneker onderuit tegen LSV: 4-3. Twenthe stond na een kwart wedstrijd nog met 2-3 voor maar kreeg daarna nog twee tegentreffers […]