Stille kracht achter landstitel Twente-vrouwen…

De FC Twente-vrouwen werden gisteren in een zinderend slot van de wedstrijd tegen PSV, kampioen van Nederland. De 2-3 die in ‘dying seconds’ viel bleek genoeg omdat concurrent Ajax punten verspeelde tegen ADO/Den Haag. Het is een titel met een Goors tintje. Naomi Hilhorst is één van de speelsters terwijl de jonge Thijn de Braaf assisteert bij het filmen van de duels. Hilhorst kwam overigens niet in actie gisteren maar wordt gezien als groeibriljant en haar tijd moet dus nog komen. En dan de teammanager. Rob Kemper is het cement tussen de stenen en de verbinding tussen speelsters en technische staf. Regelneef en rustpunt in een topsportklimaat met ambitieuze vrouwen. De landstitel is zeker ook een kroon op zijn werk. De 35-jarige Gorenaar, tevens trainer bij GFC 2, geniet er met volle teugen van. En terecht want de weg was lang en niet altijd even makkelijk.

Rob Kemper (rechtsboven) volgt gespannen de laatste minuten van Ajax-ADO Den Haag via een telefoon na de 2-3 zege op PSV in Eindhoven


Gerelateerde berichten

  • Patrick van den Berg hoofd opleiding FC Twente Vrouwen29 april 2020 Patrick van den Berg hoofd opleiding FC Twente Vrouwen Patrick van den Berg is vanaf komend voetbalseizoen Hoofd Jeugdopleiding bij de FC Twente Vrouwen. De 41-jarige Gorenaar was al dienst van de vrouwentak van de Enschedese eredivisionist […]
  • Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen16 mei 2018 Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen Naomi Hilhorst speelt volgend seizoen bij de FC Twente Vrouwen. Het Goorse talent tekende een contract voor één seizoen in Enschede. De 16-jarige Hilhorst trainde in het afgelopen seizoen […]
  • FC Twente Vrouwen bij vriendinnendag GFC3 juni 2017 FC Twente Vrouwen bij vriendinnendag GFC De connectie van Goor met de regionale voetbaltrots FC Twente is dit jaar wel heel zichtbaar. Na de aankondiging dat de eredivisieclub het voorseizoen opent met een wedstrijd tegen GFC en […]
  • Chelsea bij kampioensduel Twente-vrouwen26 mei 2021 Chelsea bij kampioensduel Twente-vrouwen Ballenmeid zijn tijdens een kampioenswedstrijd van de FC Twente vrouwen. Wie wil dat nu niet? De Goorse Chelsea Sloterdijk overkwam dit afgelopen zondag. De talentvolle voetbalster van […]
  • Hilhorst na FC Twente nu gelukkig bij PEC Zwolle27 december 2020 Hilhorst na FC Twente nu gelukkig bij PEC Zwolle 2020 was een bijzonder jaar. Ook voor de Goorse profvoetbalster Naomi Hilhorst. Ze maakte in de zomer van 2020 de provinciale overstap van FC Twente naar PEC Zwolle. De aanvalster was toe […]