Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel

Het was een prachtig voorproefje op dat waar Goor zich eind juni weer vol in zal storten. Het ‘Rondje van de Koning’ bij De Bebsel was een kleintje Schoolfeest voor jong en oud. Binnen en buiten was het de hele dag bomvol en de sfeer zat er goed in bij de naar schatting 900 bezoekers. Het Goorse duo Schabbink/Mengerink tekende voor de feestelijke muziek terwijl ook diverse Goorse artiesten tussendoor het podium betraden. Het was de tweede editie van het evenement bij De Bebsel en iedereen is erover eens dat dit een vaste waarde moet worden op Koningsdag. “En dat gaan we ook doen” zegt organisator Jeroen Bebseler. “Het was fantastisch. Een heerlijke sfeer zonder één onvertogen woord.”

Gerelateerde berichten

  • Goorse artiesten op Koningsdag bij De Bebsel26 april 2018 Goorse artiesten op Koningsdag bij De Bebsel Een zevental Goorse artiesten zullen morgenmiddag acte de presence geven tijdens het zogenoemde 'Rondje van de Koning' op het plein bij De Bebsel. Dit evenement wordt voor het eerst […]
  • Rondje van de Koning schot in de roos28 april 2018 Rondje van de Koning schot in de roos Het nieuwe evenement 'Rondje van de Koning' gisteren op het plein tussen De Bebsel en de Petrus en Pauluskerk bleek een voltreffer. Enkele honderden mensen wisten de weg naar De Bebsel te […]
  • Rondje van de Koning bij De Bebsel op Koningsdag7 april 2018 Rondje van de Koning bij De Bebsel op Koningsdag Ze hopen er een nieuw evenement van te maken na de Koningsdag-activiteiten in het centrum. Jeroen en Ellen Bebseler organiseren op 27 april een muzikale gezellige middag onder de titel […]
  • Klucht, Koningsdag en derby…26 april 2019 Klucht, Koningsdag en derby… Het komende weekeinde zit in Goor vol activiteiten en dat concentreert zich voor het grootste deel op Koningsdag morgen. Vanavond is er allereerst de klucht 'Medisch Centrum Best' in De […]
  • De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over26 juli 2018 De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over De uitbaters van De Bebsel, het zalencentrum- en cateringbedrijf aan de Hengevelderstraat in Goor, hebben café- en zalencentrum De Gebrande Waateren in Hengevelde overgenomen. Daartoe zijn […]