De laatste derby in beeld…

Het was de laatste derby in competitieverband tussen GFC en Hector. Gisteren was de thuisploeg met 4-1 te sterk en doet nog volop mee voor de titel in vierde klasse G. Het was een ‘El Calssico’met het nodige sentiment want de overgang naar het zaterdagvoetbal van GFC betekent het einde van drukbezochte wedstrijden tussen de twee Goorse clubs en de nodige Goorse gezelligheid in de kantines op de zondagen dat beide clubs elkaar troffen. De laatste werd gisteren fraai en treffend vastgelegd door Jeroen van Vliet die een serie prachtige prenten schoot die we u niet willen onthouden…

Gerelateerde berichten

  • Laatste derby in teken titelstrijd GFC27 april 2019 Laatste derby in teken titelstrijd GFC Het is de laatste vele competitieclashes, morgen op sportpark Heeckeren. De Goorse voetbalderby tussen GFC en Hector in de vierde klasse G voordat de rood zwarten overstappen naar de […]
  • Derby in beeld…5 november 2017 Derby in beeld… Zo'n 500 toeschouwers zagen een derby die meer spannend dan goed was met een penalty voor Hector en een late goal voor GFC: 1-1. Fotograaf Patrick ter Elst was er ook bij en maakte het […]
  • De Goorse ijsbaan in het schemerdonker…18 december 2016 De Goorse ijsbaan in het schemerdonker… De redactie ontving een paar prachtige prenten van de Goorse ijsbaan 't Slag op het moment dat de duister invalt rond half vijf 's middags. De foto's zijn gemaakt, gewoon met smartphones, […]
  • GFC-Hector op 23 december11 december 2018 GFC-Hector op 23 december De Goorse stadsderby tussen GFC en SV Hector die afgelopen zondag vanwege de slechte weersomstandigheden werd afgelast, wordt ingehaald op zondag 23 december. Daarmee wordt de eerste […]
  • De druk ligt bij GFC voor Goorse derby22 april 2017 De druk ligt bij GFC voor Goorse derby "Cruciaal is het nog niet" zegt GFC-trainer Romano Lammertink. "Maar we moeten in onze situatie absoluut voor de volle winst gaan, zo simpel is het." aldus de oefenmeester over de belangen […]