Klimmen en klauteren in De Mossendam

Het is meivakantie en dus haalt De Mossendam jouw uit de luie stoel. Komende woensdag heeft de sporthal een ‘Freerun tikkertje’ georganiseerd voor de kinderen. En dat betekent dat de hele hal is omgebouwd tot een groot en spectaculair klim- en klauterparcours. ‘Freerun tikkertje’ wordt gehouden op woensdag 1 mei van 10.00 tot 14.00 uur. De kosten zijn € 5,00 per persoon. Dat is inclusief broodje ham of kaas en ranja. Aanmelden kan via: 0547-272712 in de ochtenduren of stuur een mailtje naar
info@nullsporthaldemossendam.nl

Gerelateerde berichten

  • Repaircafé begint succesvol8 februari 2020 Repaircafé begint succesvol Het lijkt in een grote behoefte te voorzien. Allerhande dingen die niet helemaal meer zijn zoals ze waren maar wel een tweede kans verdienen. Het eerste Repaircafé in sporthal De […]
  • Repair Cafe weer geopend8 september 2020 Repair Cafe weer geopend Sporthal De Mossendam organiseert iedere tweede zaterdag van de maand een Repair Cafe. Vanwege de corona-maatregelen is het maandenlang stil geweest rondom het Repair Cafe. Aanstaande […]
  • Kanjersbijeenkomst in De Mossendam28 januari 2020 Kanjersbijeenkomst in De Mossendam De Mossendam is donderdag het decor van een bijeenkomst van de Kanjers uit Twente. Deze ochtend is elke Kanjer welkom die iedere dag (over)leeft met de gevolgen van kanker. Jessica […]
  • Sporthal wordt vesting tijdens opvang vluchtelingen29 oktober 2015 Sporthal wordt vesting tijdens opvang vluchtelingen De Goorse sporthal De Mossendam zal een ware metamorfose ondergaan voordat er vluchtelingen zullen worden opgevangen. Het is de bedoeling om vanaf maandag 9 november maximaal 200 […]
  • Tweedehands kledingmarkt voor Pax Kinderhulp8 september 2020 Tweedehands kledingmarkt voor Pax Kinderhulp In de voormalige sportschool op sportpark Heeckeren is de hele maand september een tweedehands kledingmarkt waarvan de opbrengst naar Stichting Pax kinderhulp gaat. Deze zet zich in voor […]