Olympia 2 na zinderende eindsprint naar de titel

Een titel met een zinderende ontknoping. De mannen van Olympia 2 hebben na een sensationeel slot het kampioenschap in de wacht gesleept in de tweede klasse F bij het regionale tafeltennissen. Voorafgaand aan het duel was de marge slechts één punt op de naaste concurrent, maar door een 9-1 overwinning op nummer drie in de competitie Torenstad, wist de Goorse equipe toch te zegevieren. Een daverende verrassing en dus was het groots feest voor de mannen Joop Poelwijk, Paul Leijdekkers en WIlliam Krien (foto, vlnr.). En dus net als vorig jaar komt Olympia nu met twee teams uit in de eerste klasse.

Gerelateerde berichten

  • Olympia boekt eerste zege3 februari 2020 Olympia boekt eerste zege De tafeltennissers van Olympia hebben hun eerste overwinning in de voorjaarscompetitie geboekt. De eerste-klasser die vorige week in Enschede nog met 6-3 verloor van Entac 4, won in de […]
  • Olympia 2 ondanks winst bijna gedegradeerd21 november 2017 Olympia 2 ondanks winst bijna gedegradeerd Het tweede team van tafeltennisvereniging Olympia (foto) won de thuiswedstrijd tegen Effekt '74 uit Wierden met 6-4 maar dat kan waarschijnlijk niet voorkomen dat de promovendus volgend […]
  • Olympia voor historische promoties7 april 2015 Olympia voor historische promoties Met nog een paar duels te gaan hangt er een sensatie in de lucht bij tafeltennisvereniging Olympia. De Goorse paarshemden staan met zowel het eerste als het tweede team bovenaan in de […]
  • Ook tafeltennissers Olympia 2 kampioen24 april 2017 Ook tafeltennissers Olympia 2 kampioen In navolging van het eerste team zijn ook de tafeltennissers van het tweede van Olympia kampioen geworden en dat op hetzelfde niveau (tweede klasse) als het vlaggeschip. Daardoor komt […]
  • Olympia verovert koppositie12 november 2018 Olympia verovert koppositie De tafeltennissers van Olympia 1 hebben de koppositie verovert in de eerste klasse C van de afdeling Oost. Tegen hekkensluiter Trias 4 uit Twello werd eenvoudig met 7-3 gewonnen. Johan […]