Afterparty Schoolfeest nog maar twee dagen op het Sterplein

Een streep door de rekening van de marathon-Schoolfeestvierder. De afterparty op donderdag en vrijdag is ter ziele. Café De Ster laat in een verklaring weten niet meer te kunnen voldoen aan de huidige regelgeving en de kosten die het met zich meebrengt. Op zaterdag en zondag kun je na het verlaten van de Tent nog wel een afzakkertje halen op het Sterplein. De Ster verzorgt wel vier dagen eten voor de feestvierder.

Gerelateerde berichten

  • Historische Schoolfeestfoto’s in de schijnwerpers29 april 2018 Historische Schoolfeestfoto’s in de schijnwerpers In aanloop naar het komende School en Volksfeest zijn er historische Schoolfeestfoto's te zien op de Facebookpagina van de organiserende stichting. Elke week zullen enkele fraaie prenten […]
  • Kinderen van speciaal onderwijs gevraagd voor Kinderoptocht23 februari 2018 Kinderen van speciaal onderwijs gevraagd voor Kinderoptocht Evenals voorgaande jaren wil een drietal enthousiaste moeders ook dit jaar weer zorgen voor deelname van kinderen in het speciaal onderwijs aan de Kinderoptocht tijdens het School en […]
  • Optocht-thema 2017: Zo de wind waait…28 oktober 2016 Optocht-thema 2017: Zo de wind waait… Het thema van de komende allegorische optocht tijdens het Goorse School en Volksfeest is 'Zo de wind waait...'. Dat is gisteravond bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse vergadering van de […]
  • DIT JAAR GEEN SCHOOLFEEST !23 maart 2020 DIT JAAR GEEN SCHOOLFEEST ! Het School en Volksfeest gaat in Goor dit jaar niet door ! Dat heeft het bestuur van de stichting School en Volksfeest vanavond bekend gemaakt. Rechtstreekse aanleiding zijn de […]
  • Borreluurtje in gang gebracht door Hoftrends22 juni 2018 Borreluurtje in gang gebracht door Hoftrends Het Borreluurtje is aan. Samen met voorzitter Erwin Zwierink trapten de dames van Hoftrends, ondernemer van het jaar, het bedrijvenuurtje af in de Schoolfeesttent. Zij tapten het eerste […]